OSBORNE & LITTLE SPENSER 02 tapéta a METROPOLIS VINYLS kollekcióból

OSBORNE & LITTLE SPENSER 02 tapéta a METROPOLIS VINYLS kollekcióból

Száma: 27184001
Közvetlenül partnerünktől
Váltakozó függőleges csíkok sima textúrával. A tapéta szélessége 132 cm. Az ár 1 futóméterre értendő. További információ
43 720 Ft
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2024.6.18 - 2024.6.21 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27184001

Leírás

Az Osborne & Little a világ egyik vezető neve a textil- és tapétatervezésben. Hírneve, innovációja és minősége Nagy-Britannia egyik legnagyobb márkájává tették. Világhírű és dinamikus nemzetközi cégről van szó, amelynek alapvető sikere az ötletes megközelítés. Különféle inspirációs forrásokat kutat a klasszikus és kortárs stílusokat egyaránt magában foglaló tervekhez.

Ez a cikk megrendelésre készült, ezért munkaszerződés hatálya alá tartozik. A hatályos feltételek szerint a termék vásárlásától számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni nem lehetséges. Árurendeléskor 100%-os előleget kérünk.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.