nabbi Kerti grill MIR-225J - fekete

nabbi Kerti grill MIR-225J - fekete

Száma: 9260001
Közvetlenül partnerünktől Kiárusítás
A MIR-225J kompakt faszén grill számos lehetőséget kínál a nyári grillezéshez családi és baráti körben. Ez a praktikus, összehajtott 70 × 61 × 102 cm-es (SzxMxM) grillsütő zománcozott acélból készült kerek grilltállal rendelkezik. A tálban két krómozott acélból készült rács található, a fő… További információ
69 349 Ft
Termék ára
Partnerünktől: nabbi

Partnerünk által szállítva

2023.3.30 - 2023.3.31 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9260001

Leírás

A MIR-225J kompakt faszén grill számos lehetőséget kínál a nyári grillezéshez családi és baráti körben. Ez a praktikus, összehajtott 70 × 61 × 102 cm-es (SzxMxM) grillsütő zománcozott acélból készült kerek grilltállal rendelkezik. A tálban két krómozott acélból készült rács található, a fő átmérője 53 cm, grillezési felülete 2205,10 cm2, valamint egy kisebb, szénhez kialakított rács 45,50 cm-es méretekkel. A grilltálban a hőmérséklet szabályozást egy öt lyukú szelep biztosítja. A grill alsó részében található egy polc, amit pl hús tárolására grillezéshez, grill ételekhez, tányérokhoz vagy grillező eszközökhöz. A grillsütő kezelését megkönnyíti a fogantyú és a kerékpár, amelyet minden bizonnyal értékelni fog mind grillezés közben, mind utána, amikor a grillet tárolni kell.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.