AllNutrition Isolate Protein 2000 g, fehér csokoládé-málna
Ízesítés
Partnerünk által szállítva
Termékek partnerünktől: BodyWorld.hu
Leírás
Instant tejsavó izolátum akár 85% gyorsan felszívódó fehérjetartalommal
Az ALLNUTRITION Isolate Protein egy kiváló instant tejsavó-izolátum akár 85%-os gyorsan felszívódó és könnyen emészthető fehérjetartalommal. Ez az izolált rúgás elindítja a sovány izomnövekedést, megakadályozza a katabolizmust és felgyorsítja az edzés utáni regenerációt. Az Isolate Protein kitűnő aminosavprofillal rendelkezik, amely elágazó láncú aminosavakban (BCAA) gazdag, és rendkívül magas biológiai értéke (BV 159). Alacsony cukor- és zsírtartalma ideális fehérjévé teszi a fogyókúrához. Az Isolate Protein bármilyen típusú és szintű sporthoz alkalmas.
Előnyök
- alacsony cukor- és zsírtartalom
- rendkívül magas biológiai értékű BV 159
- gluténmentes
- magas BCAA aminosav tartalma
- gyors felszívódás és könnyű emészthetőség
- jó oldhatóság
- jó ízlés
Használati utasítások
Keverjen el 1 adagot (1,5 kanál = 30 g) 150 ml vízzel, és használja naponta 1–3 alkalommal. Javasoljuk, hogy a főétkezések között, edzés előtt és után vegyen be.
Tápanyagértékek
ALLNUTRITION Isolate Protein 2000 g fehér csokoládé-málna | |||
Adag mérete: 30 g | |||
Adagok száma a termékben: 30 | |||
Tápérték adatok | 1 adag (30 g) | 100 g | RI%* |
Energia | 473 kJ / 113 kcal | 1576 kJ /376,63 kcal | ** |
Zsír | 0.9 g | 3 g | ** |
amelyből telített | 0.5 g | 1,67 g | ** |
Szénhidrát | 0.8 g | 2,67 g | ** |
amelyből cukrok | 0.8 g | 2,67 g | ** |
Fehérje | 25.5 g | 84,99 g | ** |
Só | < 0,1 g | < 0,33 g | ** |
Tejsavófehérje izolátum | 29.4 g | 97,99 g | ** |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal) | |||
** RI nincs meghatározva | |||
Összetevők | |||
98% tejsavófehérje-izolátum (tejből), stabilizátor: E414, savanyúságot szabályozó anyag: almasav, emulgeálószer: szója/napraforgó lecitin, aroma, édesítőszer: szukralóz. | |||
Allergén információk | |||
Szójababot, tejet vagy abból készült termékeket tartalmaz. |