BioTech USA ALA 50 kapszula
Közvetlenül partnerünktől
Az ALA vitaminszerű antioxidáns. Az alfa-liponsav az emberi szervezetben termelődik, de megtalálható a brokkoliban, a spenótban, az élesztőben, a burgonyában, a sárgarépában, a céklában és a vörös húsokban is.
További információ
5 300 Ft
4 990 Ft
-5%
Partnerünktől:
BodyWorld.hu
Partnerünk által szállítva
2024.5.06 -
2024.5.07
Standard szállítással várhatóan
Termékek partnerünktől: BodyWorld.hu
Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma:
8950183
Leírás
250 mg alfa-liponsav zselatin kapszulában
Az ALA vitaminszerű antioxidáns. Az alfa-liponsav az emberi szervezetben termelődik, de megtalálható a brokkoliban, a spenótban, az élesztőben, a burgonyában, a sárgarépában, a céklában és a vörös húsokban is. Az emberi szervezet kis mennyiségben is képes szintetizálni; azonban kiegészítésként is ajánlott szedni. Sokan úgy gondolják, hogy az ALA az ideális antioxidáns, mivel egyformán jól oldódik zsírban és vízben. Az antioxidáns hatás eléréséhez napi 200–300 mg-os adag szükséges.
Előnyök
- erős antioxidáns
Használati utasítások
Fogyasszon napi 1 kapszulát étkezés előtt fél órával!
Tápanyagértékek
BioTech USA ALA 50 kapszula | |||
Adagolás mérete: 1 kapszula | |||
Adagok száma csomagonként: 50 | |||
Táplálkozási értékek | 1 adag (1 kapszula) | 100 g | RVH% * |
energia érték | 0 kJ / 0 kcal | 0 kJ /0 kcal | ** |
Zsírok | 0 g | 0 g | ** |
Szénhidrát | 0 g | 0 g | ** |
Fehérjék | 0 g | 0 g | ** |
Alfa-liponsav | 250 mg | 0 mg | ** |
* RVH – Referencia tápérték. Egy átlagos felnőtt referenciajövedelme (8400 kJ / 2000 kcal) | |||
** RVH nincs megadva | |||
Összetevők | |||
Szójabab olaj, kapszula [zselatin, nedvesítőszer (glicerin), tisztított víz, színezék (barna vas-oxid)], alfa-liponsav, antioxidáns (lecitin), fényesítő anyag (méhviasz). | |||
Allergén információk | |||
Nem tartalmaz allergéneket. |