Talált termékek száma: 19

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

KETER Oakland 757 Kerti ház
329 990 Ft
+ ingyen szállítás

A tágas KETER Oakland 757 Kerti házban nem csak a kerti tartozékok, de a további szabadidős eszközök és a kertes házban nélkülözhetetlen szerszámok és tárgyak is helyet találnak maguknak. A termék magas minőségű műanyagból készült, ezért karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. Az speciálisan megerősített szerkezet stabilitást és biztonságos használatot garantál. A természetes fára emlékeztető felület, a modern dizájn és a stílusos ablak további esztétikai előnyei a terméknek.


KETER Factor 6x6 kerti ház

KETER Factor 6x6 kerti ház

Értékelés: 5
209 990 Ft

179 990 Ft
+ ingyen szállítás

A tágas KETER FACTOR 6×6 kerti házban nem csak a kerti tartozékok, de a további szabadidős eszközök és a kertes házban nélkülözhetetlen szerszámok és tárgyak is helyet találnak maguknak. A termék magas minőségű műanyagból készült, ezért karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. Az acéllal speciálisan megerősített szerkezet stabilitást és biztonságos használatot garantál. A természetes fára emlékeztető felület, a modern dizájn és a stílusos ablak további esztétikai előnyei a terméknek.


Tinman TIN706 Kerti ház, 8,19m²
160 000 Ft
+ ingyen szállítás

A TINMAN TIN706 Kerti fém ház kerti szerszámok, kerti kisgépek, bútorok, grillek, sporteszközök vagy akár építőanyag tárolására is alkalmas. A kerti fém tárolót sokoldalúan használhatjuk, mivel kisebb udvarokon, kertekben is könnyen elfér, továbbá olcsó ára miatt nagyon kedvelt termék a vásárlók körében. A tároló ház nyeregtetővel és nagy dupla tolóajtóval van ellátva (M: 171 cm x Sz : 126,4 cm) , ami kényelmes hozzáférést biztosít. A belmagasságnak köszönhetően (211 cm) kényelmesen járhat benne. A kerti fém tároló 0,25 – 0,30 mm vastagságú tűzi-horganyzott acéllemezből készült. A tűzi-horganyzott acélszerkezetek és a díszítő és egyben védő festék biztosítják, hogy a termék évtizedeken keresztül ellenáll a korróziónak.


Tinman TIN305 Kerti ház, 8,19 m²
119 000 Ft
+ ingyen szállítás

Tinman TIN305 Kerti fémház lehetőséget kínál kerti eszközök, grill, építőanyagok, szerszámok és egyebek tárolására. A széles ajtónyílásnak köszönhetően könnyen hozzáférhet a tárolt eszközökhöz. A ház horganyzott acéllemez profilokból készült, nagy szilárdság jellemzi. Könnyen összeszerelhető, kiválóan ellenáll a korróziónak. A ház sima felületre való telepítésre alkalmas, terepen való elhelyezéshez alsó keret szükséges.


Duramax Titan 4,7 m2 Kerti fémház, fa imitált
136 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Titan 4,7m2 Fa imitált kerti fémház egy kiváló minőségű kerti ház. Horganyzott acéllemezből készült, tökéletesen alkalmas kerti szerszámok, gépek tárolására, vagy akár pihenőhelynek is. Az acéllemezek fahatású bevonattal vannak ellátva. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, és rendkívül hosszú élettartamú anyagból készült. Telepítése egyszerű és gyors. A ház kétszárnyú tolóajtóval van felszerelve, így nagyon könnyen hozzáférhetőek a benne tárolt eszközök és nagy méretű dolgokat is könnyedén tárolhatunk benne.


Duramax Titan 4,7m², Szürke
149 990 Ft

129 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Titan kerti szerszámok, bútor, kerti kisgépek tárolására alkalmas. Nem igényel különleges karbantartást. Nagy dupla tolóajtaja kényelmes hozzáférést biztosít.


Duramax Titan XL 6,3 m2 Kerti fémház, fa imitált
198 990 Ft

171 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Titan XL 6,3 m2 Kerti fémház, Fa imitált az egyik legkeresetteb tároló a piacon, hiszen kielégíti egy átlagos család minden igényét. Szépítse kertjét ezzel a modern fészerrel! Tűz- és szélálló, emellett elbír több mint 1000 kiló hóterhelést is.


Duramax Titan XXL 7,9 m2 Kerti fémház
206 990 Ft

194 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Titan XXL 7,9 m2 Kerti fémház az egyik legkeresetteb tároló a piacon, hiszen kielégíti egy átlagos család minden igényét. Szépítse kertjét ezzel a modern fészerrel! Tűz- és szélálló, emellett elbír több mint 1000 kiló hóterhelést is.


Duramax Titan 4,7 m2 Kerti fémház
148 990 Ft

128 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Titan Kerti fémház az egyik legkeresetteb tároló a piacon.Szerelje fel kertjét ezzel a modern fészerrel! Tűz- és szélálló, ezen tulajdonságai mellett több mint 1000 kg hóterhelést bír el. A fronton, az ajtó felett elhelyezett szellőztetőrácsok biztosítják a megfelelő szellőzést. Összeszerelése igen egyszerű és gyorsan elvégezhető.


Duramax Colossus XXL 11,6 m2 Kerti fémház
207 990 Ft

194 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Duramax Colossus XXL 11,6 m2 kerti ház horganyzott acéllemezből ami nem igényel karbantartást. Lemezvastagsága 0,26 mm, a kétszárnyú tolóajtó a méretei 130×160 cm ami lehetővé teszi a kényelmes tárolását a nagyobb holmiaink számára. Méretei beleértve tető túlnyúlását: szélessége 321.3 cm, mélysége 362.3 cm, magassága 210.5 cm. 15 év garancia rozsdásodás ellen.


Tinman TIN303 kerti ház, 4m²
107 000 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Tinman kerti fém tároló ház kerti szerszámok, kerti kisgépek, bútorok, grillek, sporteszközök vagy akár építőanyag tárolására is alkalmas. A tároló ház nyeregtetővel és nagy dupla tolóajtóval van ellátva (M: 173 cm x Sz : 105 cm), ami kényelmes hozzáférést biztosít. A kerti fém tároló 0,25 – 0,30 mm vastagságú tűzi-horganyzott acéllemezből készült. A tűzi-horganyzott acélszerkezetek és a díszítő és egyben védő festék biztosítják, hogy a termék évtizedeken keresztül ellenáll a korróziónak.


Tinman TIN 407 Kerti ház, 10,83m2
170 000 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Tinman TIN 407 kerti fémház / kerti tároló minőségi megoldás kerti eszközök, kisgépek, sporteszközök vagy akár építési anyagok tárolására, hasznos alapterülete 10,83 négyzetméter. A tűzihorganyzott szerkezetek nem igényelnek utólagos karbantartást, továbbá évtizedekig ellenállnak a korroziónak. A lemezek acél vázhoz vannak rögzítve, ami nagy szilárdságot ad a tárolónak. Ezen kívül egyszerű rögzítést biztosít a különböző alapokhoz. A tárolót rögzített, egyenletes felületen javasoljuk felállítani (beton alap, gyeprács). Amennyiben az építési felület nem kellő szilárdságú, javasoljuk OSB lapok padlóként való elhelyezését a tárolóban (nem része a csomagolásnak). Az összeszereléshez az alábbi eszközök szükségesek: akkumulátoros csavarbehajtó, csavarhúzó, kombinált fogó, vízmérték, illetve munkavédelmi felszerelés. A tolóajtó zár beszerelésére elő van készítve. Az összeszereléshez szükséges kézi szerszámok és a zár nem része a csomagolásnak.


Tinman TIN405 Kerti ház 8,19m²
122 990 Ft

120 000 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Tinman TIN405 kerti fém tároló ház kerti szerszámok, kerti kisgépek, bútorok, grillek, sporteszközök vagy akár építőanyag tárolására is alkalmas. A tároló ház nyeregtetővel és nagy dupla tolóajtóval van ellátva (M: 173 cm x Sz : 126 cm), ami kényelmes hozzáférést biztosít. A kerti fém tároló 0,25 – 0,30 mm vastagságú tűzi-horganyzott acéllemezből készült. A tűzi-horganyzott acélszerkezetek és a díszítő és egyben védő festék biztosítják, hogy a termék évtizedeken keresztül ellenáll a korróziónak.


Duramax Colossus 7,8 m2 Kerti fémház
154 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Colossus 7,8 m2 Kerti fémház ideális tárolóhely bicikliknek, fűnyírónak és egyéb kerti szerszámoknak egyaránt. A falak 20%-kal vastagabbak, mint az egyéb fémtárolóké, így garantált a tartós használat, emellett a horpadásoknak is sokkal jobban ellenáll. A fronton, az ajtó felett elhelyezett szellőztetőrács biztosítják a megfelelő légáramlást.


Duramax Titan XL 6,3 m2 Kerti fémház
129 990 Ft

122 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Titan XL 6,3 m2 Kerti fémház az egyik legkeresetteb tároló a piacon, hiszen kielégíti egy átlagos család minden igényét. Szépítse kertjét ezzel a modern fészerrel! Tűz- és szélálló, emellett elbír több mint 1000 kiló hóterhelést is.


Duramax Titan XXL 7,9 m2 Kerti fémház, fa imitált
184 990 Ft

169 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Duramax Titan XXL 7,9 m2 Fa imitált kerti ház minőségi horganyzott acéllemezből készült, aminek köszönhetően nem igényel karbantartást. A kerti fém ház 106 × 160 cm-es kétszárnyú tolóajtója egyszerű és kényelmes tárolási lehetőséget biztosít. Kényelmesen elférnek benne kerékpárok, fűnyírók és egyéb kerti szerszámok is.


KETER Fusion 757 kerti ház
419 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A tágas FUSION 757 szerszámos ház a legmodernebb technológia felhasználásával készült. A fali panelek természetes fát imitáló felületű fa-kompozitból készültek. A termék letagadhatatlan előnye a ház átgondolt, a panelek nagyon egyszerű, ‚interlock‘ rendszerű telepítésén alapuló szerkezete. További előnye a nyílások kifúrásának és a polcok, kampók, akasztók és egyéb térberendező elemek telepítésének a lehetősége. A nagy belső felület lehetőséget ad különböző kerti szerszámok és készülékek tárolására. Ellenáll az időjárás viszontagságainak. 12 év gyártói garancia!


Tinman 705 Kerti ház, 6 m²
147 000 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Tinman TIN705 Kerti fémház lehetőséget kínál kerti eszközök, grill, építőanyagok, szerszámok és egyebek tárolására. A széles ajtónyílásnak köszönhetően könnyen hozzáférhet a tárolt eszközökhöz. A ház horganyzott acéllemez profilokból készült, nagy szilárdság jellemzi. Könnyen összeszerelhető, kiválóan ellenáll a korróziónak. A ház sima felületre való telepítésre alkalmas, terepen való elhelyezéshez alsó keret szükséges.


Tinman TIN 707 (9,53 m2)
170 000 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Tinman kerti fémház / kerti tároló minőségi megoldás kerti eszközök, kisgépek, sporteszközök vagy akár építési anyagok tárolására. A tároló sokoldalú használatot biztosít tulajdonosának. A Tinman kerti tárolók kiemelkedő ár érték arányuknak köszönhetően a legkedveltebb és legkeresettebb termékek közé tartoznak az európai piacon.