Talált termékek száma: 20

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Duramax Titan 4,7m², Szürke
149 990 Ft

129 990 Ft

A Duramax Titan kerti szerszámok, bútor, kerti kisgépek tárolására alkalmas. Nem igényel különleges karbantartást. Nagy dupla tolóajtaja kényelmes hozzáférést biztosít.


Duramax Titan XL 6,3 m2 Kerti fémház, fa imitált
190 990 Ft

171 990 Ft

2 év garancia

A Duramax Titan XL 6,3 m2 Kerti fémház, Fa imitált az egyik legkeresetteb tároló a piacon, hiszen kielégíti egy átlagos család minden igényét. Szépítse kertjét ezzel a modern fészerrel! Tűz- és szélálló, emellett elbír több mint 1000 kiló hóterhelést is.


Duramax Titan XXL 7,9 m2 Kerti fémház
206 990 Ft

179 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Duramax Titan XXL 7,9 m2 Kerti fémház az egyik legkeresetteb tároló a piacon, hiszen kielégíti egy átlagos család minden igényét. Szépítse kertjét ezzel a modern fészerrel! Tűz- és szélálló, emellett elbír több mint 1000 kiló hóterhelést is.


Duramax Titan 4,7 m2 Kerti fémház
148 990 Ft

128 990 Ft

2 év garancia

A Duramax Titan Kerti fémház az egyik legkeresetteb tároló a piacon.Szerelje fel kertjét ezzel a modern fészerrel! Tűz- és szélálló, ezen tulajdonságai mellett több mint 1000 kg hóterhelést bír el. A fronton, az ajtó felett elhelyezett szellőztetőrácsok biztosítják a megfelelő szellőzést. Összeszerelése igen egyszerű és gyorsan elvégezhető.


Duramax Riverton 2,5 m2 Kerti fémház
117 990 Ft

101 990 Ft

2 év garancia

A Duramax Riverton 2,5 m2 Kerti fémház kisebb udvarokban is könnyen elfér. Nagy tárhelyének köszönhetően ideális helyet biztosít a kerti szerszámoknak, barkácsgépeknek. A hasonló fém tárolókkal ellentétben a Riverton tároló szükség esetén egyszerűen növelhető. Mindezek mellett ellenáll az időjárás viszontagságainak. Összeszerelése egyszerű, gyorsan elvégezhető.


KETER Factor 8x6 kerti ház

KETER Factor 8x6 kerti ház

Értékelés: 5
259 990 Ft

A funkcionális FACTOR 8×6 kerti ház még a legigényesebb felhasználókat is elragadja. Az acél megerősített szerkezet, a széles, kétszárnyas ajtók és a beépített ablak általi megvilágítás minden kétséget kizáróan a termék előnyeit képezik. A polcok és az akasztók rögzítési lehetőségének köszönhetően a ház belsejét rendkívül praktikussá alakíthatja. Karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. 10 év gyártói garancia!


KETER Oakland 757 Kerti ház
343 990 Ft

A tágas KETER Oakland 757 Kerti házban nem csak a kerti tartozékok, de a további szabadidős eszközök és a kertes házban nélkülözhetetlen szerszámok és tárgyak is helyet találnak maguknak. A termék magas minőségű műanyagból készült, ezért karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. Az speciálisan megerősített szerkezet stabilitást és biztonságos használatot garantál. A természetes fára emlékeztető felület, a modern dizájn és a stílusos ablak további esztétikai előnyei a terméknek.


KETER Factor 6x6 kerti ház

KETER Factor 6x6 kerti ház

Értékelés: 5
209 990 Ft

178 990 Ft
+ ingyen szállítás

A tágas KETER FACTOR 6×6 kerti házban nem csak a kerti tartozékok, de a további szabadidős eszközök és a kertes házban nélkülözhetetlen szerszámok és tárgyak is helyet találnak maguknak. A termék magas minőségű műanyagból készült, ezért karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. Az acéllal speciálisan megerősített szerkezet stabilitást és biztonságos használatot garantál. A természetes fára emlékeztető felület, a modern dizájn és a stílusos ablak további esztétikai előnyei a terméknek.


KETER FACTOR 8x11 Kerti ház
394 990 Ft

A tágas Keter FACTOR 8×11 a praktikus és stílusos megoldásokat kereső felhasználók igényeire jelent megoldást. A nyeregtető és a magas minőségű anyagokból készült falak ellenállnak a kedvezőtlen légköri feltételeknek, a nedvességnek és a mechanikus sérüléseknek. A nagy belső tér különböző típusú tartozékok és készülékek tárolására alkalmas. A tér belseje tovább alakítható polcok, kampók és akasztók rögzítésével. A magas minőségű anyag hosszú élettartamot, a szolid és tartós szerkezet biztonságos használatos és stabilitást garantál.


Duramax Titan 4,7 m2 Kerti fémház, fa imitált
129 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Titan 4,7m2 Fa imitált kerti fémház egy kiváló minőségű kerti ház. Horganyzott acéllemezből készült, tökéletesen alkalmas kerti szerszámok, gépek tárolására, vagy akár pihenőhelynek is. Az acéllemezek fahatású bevonattal vannak ellátva. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, és rendkívül hosszú élettartamú anyagból készült. Telepítése egyszerű és gyors. A ház kétszárnyú tolóajtóval van felszerelve, így nagyon könnyen hozzáférhetőek a benne tárolt eszközök és nagy méretű dolgokat is könnyedén tárolhatunk benne.


Duramax Colossus XXL 11,6 m2 Kerti fémház
207 990 Ft

194 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Duramax Colossus XXL 11,6 m2 kerti ház horganyzott acéllemezből ami nem igényel karbantartást. Lemezvastagsága 0,26 mm, a kétszárnyú tolóajtó a méretei 130×160 cm ami lehetővé teszi a kényelmes tárolását a nagyobb holmiaink számára. Méretei beleértve tető túlnyúlását: szélessége 321.3 cm, mélysége 362.3 cm, magassága 210.5 cm. 15 év garancia rozsdásodás ellen.


KETER Factor 8x8 kerti ház
349 990 Ft

305 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A FACTOR 8×8 tökéletes megoldás mindazok számára, akik stílusos és funkcionális kerti házat keresnek. A nagy belső tér a nyeregtetővel és a széles ajtókkal tökéletesen beválik a nagyobb méretű eszközök tárolásához, mint pl. fűnyíró, létrák, kerékpárok vagy grillek. A polcok és az akasztók rögzítési lehetőségének köszönhetően a ház belsejét rendkívül praktikussá alakíthatja. Karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. 10 év gyártói garancia!


KETER Manor 6x5 DD Kerti ház

KETER Manor 6x5 DD Kerti ház

Értékelés: 4,5
132 300 Ft

127 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A MANOR 4×6 kerti ház egy optimális megoldás, ha helyet kell keríteni különböző kerti tárgyak és tartozékok tárolására. A kedvezőtlen légköri feltételeknek ellenálló, kiváló minőségű anyag, a dupla falak és a szerkezet további megerősítéséért felelő fém pántok garanciát jelentenek a termék hosszú élettartamára. A beépített szellőzőrendszer állandó friss levegőt biztosít és megvédi a belteret a nedvességtől. Karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. 10 év gyártói garanciával!


KETER Manor 6x8 DD Kerti ház
179 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A MANOR 6×8 DD kinti tároló házat egyszer forma jellemzi. Az átgondolt szerkezet praktikus használatot és tökéletes védelmet nyújt a benne tárolt tárgyaknak. A paneles szellőzőrendszer állandó friss levegőt biztosít, megvédve a belteret a nedvesség káros hatásától. A felület szerkezete kinézetre fa panelekre emlékeztet. Egyszerű összeszerelés, ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak. Karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. 10 év gyártói garanciával!


Duramax Colossus 7,8 m2 Kerti fémház
154 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Colossus 7,8 m2 Kerti fémház ideális tárolóhely bicikliknek, fűnyírónak és egyéb kerti szerszámoknak egyaránt. A falak 20%-kal vastagabbak, mint az egyéb fémtárolóké, így garantált a tartós használat, emellett a horpadásoknak is sokkal jobban ellenáll. A fronton, az ajtó felett elhelyezett szellőztetőrács biztosítják a megfelelő légáramlást.


Duramax Titan XL 6,3 m2 Kerti fémház
129 990 Ft

122 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Duramax Titan XL 6,3 m2 Kerti fémház az egyik legkeresetteb tároló a piacon, hiszen kielégíti egy átlagos család minden igényét. Szépítse kertjét ezzel a modern fészerrel! Tűz- és szélálló, emellett elbír több mint 1000 kiló hóterhelést is.


Duramax Titan XXL 7,9 m2 Kerti fémház, fa imitált
184 990 Ft

169 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Duramax Titan XXL 7,9 m2 Fa imitált kerti ház minőségi horganyzott acéllemezből készült, aminek köszönhetően nem igényel karbantartást. A kerti fém ház 106 × 160 cm-es kétszárnyú tolóajtója egyszerű és kényelmes tárolási lehetőséget biztosít. Kényelmesen elférnek benne kerékpárok, fűnyírók és egyéb kerti szerszámok is.


KETER OAKLAND 1175 SD Kerti ház
529 400 Ft

459 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Keter OAKLAND 1175 SD praktikus szerszámos ház egyedi gyanta kompozitból készült, amely nagyon magas minőségű, kedvezőtlen időjárási feltételeknek ellenálló műanyagot alkot. A szerszámos házban nem csak a kerti szerszámok és eszközök, de a fűnyíró és a létra is elfér. Az egyedi gyanta kompozitból készült dupla fali paneleket nagyon magas minőségű, az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagot alkotja. A szolid tető és a termék megerősített acél szerkezete hosszú éveken át garantálja a termék élettartamát. A termék további előnye, hogy szabadon választott színre festhető.