tulup.hu Akril üveg kép Erdei vízesés Természet 140x70 cm 2 fogas

tulup.hu Akril üveg kép Erdei vízesés Természet 140x70 cm 2 fogas

Száma: 40128857
Közvetlenül partnerünktől
A lakás díszítésére vonatkozó ötletek fontolgatása során érdemes olyan haladó forma felé fordulni, mint a Akril üveg kép Erdei vízesés Természet További információ
76 100 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.3.11 - 2024.3.13 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40128857

Leírás

A lakás díszítésére vonatkozó ötletek fontolgatása során érdemes olyan haladó forma felé fordulni, mint a Akril üveg kép Erdei vízesés Természet. Ez egy alkotói termék, melynek jellemzője a kivitel revelációs minősége és magas esztétikai előnye. Minden helyiségben, ahol felfüggesztjük a Akril üveg kép Erdei vízesés Természet-t,  a fal egy csodálatos és gusztosos díszítést nyer. A díszített falakkal rendelkező helyiségek új jelleget kapnak, ezért már ma válassza a saját Akril üveg kép Erdei vízesés Természet-t és változtassa meg a lakását!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.