tulup.hu Konyhai üveg panel Bor szív korallok 120x60 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Bor szív korallok 120x60 cm

Száma: 40187336
Közvetlenül partnerünktől
A szép és funkcionális konyhai díszelemekhez egyebek mellett a Konyhai üveg panel Bor szív korallok tartozik További információ
39 600 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.3.05 - 2024.3.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40187336

Leírás

A szép és funkcionális konyhai díszelemekhez egyebek mellett a Konyhai üveg panel Bor szív korallok tartozik. Legmagasabb nyomtatásnak köszönhetően egy érdekes dekorációt jelent, a szolid anyagnak köszönhetően pedig legjobban védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai üveg panel Bor szív korallok tisztítása egyszerű, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza az eredeti Konyhai üveg panel Bor szív korallok-t. Döntsön a nem mindennapi design és a legmagasabb minőség mellett.Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.