Spokey POWER X-LIGHT Erősítő gumi, ellenállás 0-13 kg

Spokey POWER X-LIGHT Erősítő gumi, ellenállás 0-13 kg

Száma: 38955000
Közvetlenül partnerünktől
Spokey POWER X-LIGHT ellenállás edző gumi: – Egy sokoldalú erőnléti edzéssegédeszköz, amely hasonlóan működik, mint egy expander, és teljes mértékben helyettesítheti a súlyzókat vagy a kettlebellt; – Lehetővé teszi, hogy maximalizálja… További információ
2 880 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.3.04 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.3.04 - 2024.3.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 38955000

Leírás


Spokey POWER X-LIGHT ellenállásos edzőgumi:
 

  • univerzális eszköz az erőnléti edzéshez, amely hasonlóan működik, mint egy expander, és teljes mértékben helyettesítheti a súlyzókat vagy a kettlebellt
    - lehetővé teszi az edzés hatásának maximalizálását és az egyes testrészekre való összpontosítást
    - ellenállással rendelkezik: 0–13 kg

Atestformálás során fontos szerepet játszanak az ellenállási gumival végzett gyakorlatok. Nekik köszönhetően változatosabbá teheted az edzést, és a kívánt izomcsoportra koncentrálhatsz! Hasonlóan működnek, mint a tágító – lehetővé teszik a nyújtó gyakorlatok és az oldalirányú gyakorlatok (pl. mellkasi gyakorlatok) elvégzését, valamint tulajdonságaiknak és hosszuknak köszönhetően lehetővé teszik a gyakorlatok körének bővítését.

Nélkülözhetetlen az erőedzés során

Tudta, hogy a Spokey POWER gumik tökéletesen helyettesítik a súlyzókat és a kettlebelleket? Teljes mértékben helyettesítik az erőnléti edzéshez szükséges felszerelést! A Spokey POWER edzőgumik használata az edzés során lehetővé teszi, hogy maximalizálja az edzés hatását, és az egyes testrészekre összpontosítson.

Az Ön igényeihez igazított edzés

Azedzőgumikat a személyi edzők is ajánlják. Bárhol edzhet velük – fitneszklubban, otthon vagy a szabadban. A zártkörű ellenállási szalagok lehetővé teszik, hogy maximalizálja az edzés hatását, és az egyes testrészekre összpontosítson. A POWER gumik különböző ellenállási variációkban készülnek, így a jelenlegi edzettségi szintjének megfelelően választhatja ki az edzéshez megfelelő ellenállást:

- x-light (lila): 0–13 kg
- light (zöld): 11–19 kg
- medium (kék): 15–23kg
- nehéz (zöld): 20–30 kg
- x-nehéz (sötétkék): 25–40 kg

Maximális edzéshatás

Azedzőgumik tartós anyagból készülnek, ami biztosítja hosszú élettartamukat. A POWER gumik különböző ellenállással rendelkeznek, így ideálisak mind a kezdők, mind a profi sportolók számára. A kisebb ellenállású gumik segítenek a megfelelő edzéstechnikában és felkészítik az izmokat a nagyobb terhelésre. A nagyobb ellenállású gumik azoknak valók, akik szeretnek 200%-on edzeni.

Paraméterek:
anyag: latex gumi
hossz: 208 cm
szélesség: 13 mm
vastagság 4,5 mm
ellenállás: 0–13 kg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.