Elmex Fogselyem viasszal 50 m
1 420 Ft 1 210 Ft

Akció

Fogselyem impregnált aminfluoridem hogy a tisztítási folyamat során kibocsátások felületén a fogzománcot. Ez védi a fogakat a szuvasodás és az íny gyulladása (gingivitis). Fogselyem ideális kiegészítője a napi fogmosás fogkrém fogszuvasodás védelem.

Colgate Total Pro Gum Health fogselyem 50 m
1 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A foglepedék fogak közti résekből való eltávolításának köszönhetően a fogselyem segít csökkenteni a fogínyt és a fogakat érintő problémák előfordulását. Könnyen bejut a fogak közé szakadás nélkül. Hossza 50 m.

Elmex Viaszos fogselyem mentol ízben 50 m
1 490 Ft

A viaszos Elmex fogselyem aminfluoridokkal képes láthatóan megtisztítani a fogak közti réséket, amikbe a hagyományos fogkefének nincs esélye behatolni. Az optimális védelem biztosítása érdekében az Elmex fogselyem aminfluoriddal van bevonva. Hossza 50 m.

ELGYDIUM Viaszolt fogselyem fekete Clinic 50 m
1 480 Ft

A viaszos és klórhexidinnel impregnált fogselyem biztosítja a fogközi részek alapos tisztítását és megszünteti a fogplakkot. A cérna fekete színének köszönhetően jobban felismeri a problémás területeket. Védi a fogakat az ínygyulladás ellen. .

ELGYDIUM Viaszos fogselyem fluoriddal Clinic 35 m
1 180 Ft

A viaszos és fluoridtartalmú fogselyem biztosítja a fogak közötti alapos tisztítást és megszünteti a fogplakkot. Védi a fogakat az ínygyulladás ellen. Finom menta ízű, ami kellemesen felfrissíti a szájüreget.

(Expanding Gentle Floss) 30 m
1 300 Ft

Fogászati ​​fog Sensodyne Expanding egy finoman viaszolt, bővülő fogszál. Az interdentális terekbe való beillesztés után növeli a térfogatát, és így tisztábbá teszi. A fogselyem nátrium-fluoriddal impregnálva finom menta ízzel rendelkezik.

Tepe GOOD Mini Flosser, 36 db-17%
1 690 Ft 1 390 Ft

Akció

A fogselyem ergonomikus fogantyúval rendelkezik bioplasztból és farostból a kényelmes fogás érdekében. Stabil, vékony és nem tartalmaz teflont. Speciálisan kialakított felső harapási felülete segíti a fogselyem szálának bevezetését a fogközökbe. A Tepe GOOD Mini Flosser, 36 dc használata kifejezetten ajánlott azoknak, akik a hagyományos fogselymezést túl bonyolultnak, nehéznek érzik.