shumee KÉToldalas rácslap KINGHOFF KH-1262

shumee KÉToldalas rácslap KINGHOFF KH-1262

Száma: 100046664272
Közvetlenül partnerünktől
– Kiváló minőségű öntöttvasból készült – Kétoldalas öntöttvas grilllemez – Az öntöttvas konstrukció kiváló hőeloszlást és visszatartást biztosít – A hosszú, kényelmes fogantyúk megkönnyítik a hordozhatóságot – Lehet, hogy nem megfelelő néhány üveg tetejű tűzhelyhez – Mosogatógépben nem mosható További információ
16 630 Ft
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2024.7.02 - 2024.7.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100046664272

Leírás

– Kiváló minőségű öntöttvasból készült – Kétoldalas öntöttvas grilllemez – Az öntöttvas konstrukció kiváló hőeloszlást és visszatartást biztosít – A hosszú, kényelmes fogantyúk megkönnyítik a hordozhatóságot – Lehet, hogy nem megfelelő néhány üveg tetejű tűzhelyhez – Mosogatógépben nem mosható – Használat után kemény kefével mossa le forró vízben – Méret: 44 × 24 × 2 cm Javasoljuk, hogy a lemezt időszakosan megőrizze úgy, hogy az egész felületet vékony étolajjal kenje meg. Ennek elmulasztása a lemez rozsdásodásához vezethet.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.