Chemex Kétszintű Portland Vintage Szőnyeg G500B /d_ Hil Fehér Kék 80x150 cm

Chemex Kétszintű Portland Vintage Szőnyeg G500B /d_ Hil Fehér Kék 80x150 cm

Száma: 6330650
Közvetlenül partnerünktől
Szőnyegek A Portland a modernitás és a hagyományok kedvelőinek való ajánlat. Ezek a szőnyegek a legjobb minőségű polipropilén fonalból és poliészter kombinációból készülnek. 9 milliméter magas puha gyapjúval rendelkeznek, súlyuk 1300 gr/m2. További információ

Méretek

11 287 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Chemex HU

Partnerünk által szállítva

2023.2.14 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6330650

Leírás

Szőnyegek A Portland a modernitás és a hagyományok kedvelőinek való ajánlat. Ezek a szőnyegek a legjobb minőségű polipropilén fonalból és poliészter kombinációból készülnek. 9 milliméter magas puha gyapjúval rendelkeznek, súlyuk 1300 gr/m2. 

A PP szőnyegeket elsősorban a nagyon magas kopásállóság jellemzi, szálaik rugalmasak és ellenállnak a deformációnak. Nagyon könnyen tisztíthatók, beleértve a porszívózást és a samponos nedves mosást is. Magas hővezetési együtthatóval is rendelkeznek, így padlófűtéses helyiségekben is használhatók. A Portland szőnyegkollekció a modern és hagyományos vintage dizájnok széles választékát tartalmazza, különböző méretekben.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.