Chemex Szőnyeg Tango Vastag Puha 3D Sűrű T800C Bou Bézs 190x270 cm

Chemex Szőnyeg Tango Vastag Puha 3D Sűrű T800C Bou Bézs 190x270 cm

Száma: 6330444
Közvetlenül partnerünktől
A Tango szőnyegek azok számára ajánlottak, akik szeretik a klasszikusokat modern kiadásban. Ezek a szőnyegek a legjobb minőségű Heat Set fonalból készültek akril kombinációval. 12 milliméter magas, sűrű és puha gyapjúval rendelkeznek, súlyuk 2600 gr/m2. További információ

Méretek

50 387 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6330444

Leírás

A Tango szőnyegek azok számára ajánlottak, akik szeretik a klasszikusokat modern kiadásban. Ezek a szőnyegek a legjobb minőségű Heat Set fonalból készültek akril kombinációval. 12 milliméter magas, sűrű és puha gyapjúval rendelkeznek, súlyuk 2600 gr/m2.

A Heat Set szőnyegek PP szálak termikus stabilizálásával készülnek, ami lehetővé teszi a természetes gyapjúhoz nagyon hasonló fonal előállítását, amely szintén ellenálló és könnyen tisztítható, az akril hozzáadásával a szőnyeg kétszintes megjelenésű, mert alacsonyabban van szőve. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyakran választják azokat a vásárlók, akik tartós és kényelmes szőnyegeket keresnek a mindennapi használat során. A tangószőnyegeket vonzó megjelenés jellemzi – geometrikus és fautánzó minták. Kiválóan illeszkednek klasszikus és modern hálószobákba és nappalikba, valamint étkezőkbe.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.