Talált termékek száma: 9

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Spokey Keep Out gördeszka
9 500 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Spokey Keep Out gördeszka jó technikai paraméterekkel rendelkező gördeszka a mai trendnek megfelelő design-nal. Ha egy igazán szórakoztató sportot szeretnél űzni, ami fejleszti mozgáskoordinációdat és egyensúlyérzékedet is, akkor ezt Neked találták ki!


Street Surfing Skateboard Beach Board Wt
15 369 Ft
14 690 Ft

Műanyag gördeszka Street Surfing Beach Board vizuális művészeti díszítéssel és 100 kg terhelhetőséggel. Legyél egyedi és szabad. Ideális közlekedési és szabadidős szórakoztató eszköz.


Street Surfing Skateboard Pop Board
14 437 Ft
13 739 Ft

Műanyag gördeszka Street Surfing Pop Board vizuális művészet díszítéssel és 100kg terhelhetőséggel. Legyél egyedi és szabad. Ideális közlekedési és szabadidős szórakoztató eszköz.


Tempish Indigo 37 - kanadai juharból
48 990 Ft

38 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Longboard Tempish Indigo 37 a hosszú távokra, mely kanadai juharból készült. Ideális súllyal és mérettel rendelkezik a gyorsaság kedvelői számára. Megbírkózik a nagy sebességgel, és megszünteti a rezgéseket közlekedés során.


Street Surfing Longboard Kicktail 36" Space artist
22 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Street surfing Longboard Kicktail 36" Blown Out egy kiváló minőségű, hosszú élettartamú, nagyon tartós longboard, amely 9 réteg juharból készült. Ideális freestyle trükkökre és szörfözésre a városi forgalomban.


Street Surfing Longboard Kicktail 36" Urban Rough
21 889 Ft

20 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Longboardy Kicktail 36" a márkák ideálisak a városi utcákhoz az egyszerű és gyors vezérlés érdekében. A gördeszka rendkívül tartós, 9 réteg juharból készült. A gördeszka tágas formája lehetővé teszi biztonságos és izgalmas használatát.


Street Surfing Skateboard Fuel Board Skelectron artist
13 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Street surfing Skateboard Fuel Board Skelectron artist szórakozásra, és egyszerű kezelhetőségre volt tervezve. Vedd ki a hátizsákodból, és menj. A gördeszka egyedülálló dizájnját a híres Artist Add Fuel készítette.