G21 Grillezési kellékkészlet nyárson történő grillezéshez és kebab készítéshez
5 290 Ft 4 990 Ft

Szeretnél házi kebabot készíteni? A 6 acélnyársból álló készlettel egyszerűen grilleden is készíthetsz nyársonsült húst és kababot is. Faszénnel és gázzal működtetett grillen használható. A G21 grillkellék-készletnek nyárson- és kebab sütéshez hasznát veszi a kertben mindenki, aki szokott nyáron grillezni.

G21 Grill eszközkészlet 6 db, felakasztható táskában
4 690 Ft 4 390 Ft

Textil zseb tele eszközökkel a grillezéshez, mely minden grillkirálynak elengedhetetlen. Lehet felakasztva tárolni, vagy kötényként viselni. Tartalmaz többek között só-és borstartót a hús vagy zöldség ízesítésére. G21 Grill eszközkészlet 6 db, felakasztható táskában, mely ideális ajándék.

G21 Grillezésre szolgáló grillrács, tapadásmentes felülettel
3 190 Ft 2 990 Ft

Grillezőrács tapadásmentes felülettel, húsokhoz és zöldségekhez. Még olaj nélkül is grillezhetsz. A lyukacsok biztosítják a nyersanyagok egyenletes pörkölését anélkül, hogy az egyes darabok a tűzbe esnének. G21 Grillezésre szolgáló grillrács, tapadásmentes felülettel, összecsukható fogantyúval.

G21 Grillező kesztyű grillezéshez, 350°C-ig
5 290 Ft 4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

grillező kesztyű megvédi a kezeidet a forró grill által okozott égésektől. Ezek 350°C-ig hatékonyak. A biztonság növelése érdekében csúszásgátló gumi bevonattal rendelkezik. G21 A 350 ° C-os grillezéshez alkalmas grillező kesztyű mindenki számára viselhető.

G21 Grillezési kellék hamburgerprés
3 390 Ft 3 090 Ft

hamburgerprés segítségével egyforma húslepényeket készíthetsz, amelyeket egyenletesen megsüthetsz pontosan elképzeléseidnek megfelelően. Tapadásmentes felületű fémből készült, így a hús egyszerűen kiborítható belőle, közvetlenül a grillre. A G21 Grillezési kellék, hamburgerprés forma belseje bordázott.

G21 Grillezési kellékkészlet 17 db-os, alumínium koffer
12 390 Ft 11 190 Ft

A grillezés az egyik legegészségesebb ételkészítési módot jelenti. Mind a 17 grillkellék hosszú fogantyúval rendelkezik, aminek köszönhetően nem leszel a fröcskölő olaj vagy a láng közelében. A bőröndben bárhová könnyen magaddal viheted. A G21 17 db-os grillkellék-készletnek, alumínium kofferban mindenki, aki szokott nyáron grillezni, hasznát veszi a kertben.

G21 Grillezési kellékkészlet 5 db-os, alumínium koffer
10 990 Ft 9 890 Ft

A grillezés az egyik legegészségesebb ételkészítési módot jelenti. Mind az 5 grillkellék hosszú fogantyúval rendelkezik, aminek köszönhetően nem leszel a fröcskölő olaj vagy a láng közelében. A bőröndben bárhová könnyen magaddal viheted. A G21 5 db-os grillkellék-készletnek, alumínium kofferban mindenki, aki szokott nyáron grillezni, hasznát veszi a kertben.

G21 Grillezési kellékkészlet 3 db-os, alumínium koffer
5 290 Ft 4 990 Ft

Miért ne készítenéd el az ételedet egészségesebb módon, azaz grillezéssel? Mindhárom grillkellék hosszú fogantyúval rendelkezik, aminek köszönhetően nem leszel a fröcskölő olaj vagy a láng közelében. A bőröndben bárhová könnyen magaddal viheted. A G21 3 db-os grillkellék-készletnek, alumínium kofferban mindenki, aki szokott nyáron grillezni, hasznát veszi a kertben.

G21 Tisztítókészlet a grillezési kellékekre
3 090 Ft 2 890 Ft

A grillezéshez fontos, hogy a készülék a legjobb formában legyen. Tisztítókészlet a grill karbantartására, amely segít a grillt ragyogó formában tartani, hogy mindig készen álljon egy kiváló étel készítésére. A kefe kitisztítja a rostot, az öntvénylapot és a követ is. A G21 tisztítókészlet a grillezési kellékekre eltávolítja az odaégett maradékokat.