Hankook 215/45R16 90H HANKOOK W320XL

Hankook 215/45R16 90H HANKOOK W320XL

Száma: 6219008
Közvetlenül partnerünktől
A Hankook W320 személyes téli gumiabroncs teljesítmény- és sportautókhoz; amely az ICEBEAR W310 helyébe lép. A dinamikus megjelenés kiváló tulajdonságokat nyújt minden téli körülmények között. Aszimmetrikus minta; amelynek belső része a kiváló száraz kezelhetőségre van optimalizálva, a külső része p További információ
55 662 Ft
Partnerünktől: CZECH TYRE

Partnerünk által szállítva

2024.3.01 - 2024.3.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: CZECH TYRE

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6219008

Leírás

A Hankook W320 személyes téli gumiabroncs teljesítmény- és sportautókhoz; amely az ICEBEAR W310 helyébe lép. A dinamikus megjelenés kiváló tulajdonságokat nyújt minden téli körülmények között. Aszimmetrikus minta; amelynek belső része a kiváló száraz kezelhetőségre van optimalizálva, a külső része pedig az optimális tapadásra havon és nedvesen. Az új futófelület-keverék új generációs szilícium-dioxidot tartalmaz; minimális gördülési zajt és alacsony üzemeltetési költségeket biztosít. Jegesmedve karmai; amelyek kiegészítő belső léceket tartalmaznak az optimális teljesítmény érdekében havon és jégen. A legfontosabb jellemzők és jellemzők: Aszimmetrikus kialakítás; amely két tulajdonságot ötvöz: kiváló száraz kezelhetőséget és optimális tapadást hó és nedves felületeken. 3D hornyos technológia a maximális stabilitásért és a kiváló tapadásért havon és jégen. Innovatív futófelület-kialakítás és a legújabb szilícium-dioxid-keverék a minimális gördülési ellenállás érdekében. Felnikvédelemmel ellátva.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.