TRIGANO Gyerek gyűrűhinta
4 558 Ft

4 330 Ft

Gyerek trapézformájú gyűrűhinta egy egyszerű kül- és beltéri felakasztásra és használatra alkalmas sporteszköz. Ezt kb. 2 – 2,5m magasságba szereljük bármilyen konstrukcióra vagy akár fára. Színe élénk zöld, minőségi műanyag termék.


TRIGANO Mérleghinta és körhinta 360°
25 560 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano mérleghinta és 360°-os körhinta garantáltan sokoldalú szórakozást nyújt gyermekeinek. A tömör acél karok kétféleképpen is el tudnak mozdulni a tengely körül. Maximum 50 kilogrammig használható (oldalanként).


TRIGANO Baby hinta állvány, 1,2 m
19 810 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano baby hinta állvány kisgyermekeknek ajánlott. Fém szerkezetének köszönhetően rendkívül stabil és biztonságos. Az ülés kialakításánál ügyeltek a kényelmes megoldásra, széles ülőrész és magas háttámla jellemzi. A két pontos biztonségi öv segítségével teljes biztonságban hintázhat gyermeke.


TRIGANO Kerti játszótér mászófallal és csúszdával
127 860 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Trigano Kerti játszótér csúszdával, mászófallal és hintákkal kialakított készlet. Szilárddá és stabillá kialakítású. Minden oldalán más-más lehetőség tárul a kicsi elé, mászhat, csúszhat és hintázhat. A gyerek mászófal nagyszerű felkészülési lehetőség a nagyobb mászófalakhoz. A játék számtalan izgalmas szórakozást biztosít és kiváló választás többgyermekes családok számára is, mivel egyszerre akár három gyermek is használhatja. Használata 3 éves kortól ajánlott.


TRIGANO Gyerek hinta IRIMË-VENETO
61 895 Ft

60 090 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano gyerek fém hinta akár három gyerek számára, ideális a kisebb kertekbe. A hinta Franciaországban volt tervezve és készítve, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak és kritériumoknak. A műanyag ülések magassága állítható.


TRIGANO  gyermekülés
10 900 Ft

5 900 Ft

Biztonsági övvel ellátot állítható gyermekülés a Trigano hintákhoz. 9–36 hónapos gyermekeknek alkalmas.


TRIGANO COCOON - Függő hinta
25 560 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano COCOON – Függő hinta gyermekek számára lett kialakítva, ahol nyugodtan játszhatnak, olvashatnak, pihenhetnek akár hintázás közben. A zöld és narancssárga színnek köszönhetően a kisfiúk és a kislányok tetszését egyaránt elnyerheti. 140 cm hosszú, az átmérője pedig 70 cm. A hinta tetején található kampó és karabíner a felfüggesztést segíti.


TRIGANO Swing 3 részes hinta
61 990 Ft

53 310 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano Swing 3 részes hintával saját kertjébe is könnyedén játszóteret varázsolhat. 2 hintaülőkéjével és 2 személyes gondola hintájával kiváló választás többgyermekes családoknak is akár. Ez a 4 személyes hinta, a kert kedvelt része lehet évekig. Stabil szerkezetű, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


TRIGANO Swing 2 személyes hinta
49 090 Ft

42 190 Ft
+ ingyen szállítás

Szórakozz a Trigano Swing 2 személyes hintával saját kertedben. Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Ez a két személyes hinta, a kert dísze lehet évekig. Stabil, tömör szerkezet, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


TRIGANO Olwe gyermek hinta
35 812 Ft

33 230 Ft
+ ingyen szállítás

A gyermekeknek alkalmas Trigano kétszemélyes fém hinta kisebb kertekbe is ideális. A hinta Franciaországban volt tervezve és gyártva, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak és kritériumoknak is. A műanyag ülés állítható magasságú.


TRIGANO 1 üléssel ellátott fa hinta
43 224 Ft

38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano Dolly kerti hinta fa konstrukcióval és fém csatlakozással. Az anyag így kitűnően harmonizál a környezettel. A hinta Trigano hintaülőkével ellátott. Az egész szerkezet 190 cm magas.


TRIGANO Gyerek hinta VALWË-BRIOSO
49 513 Ft

47 300 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano gyerek fém hinta akár négy gyerek számára, minden kertbe ideális. A hinta Franciaországban volt tervezve és készítve, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak és kritériumoknak. A műanyag ülések magassága állítható.


TRIGANO Jardin Baby Swing hinta, 124 cm
30 040 Ft
+ ingyen szállítás

Az összecsukható szerkezetnek köszönhetően könnyen tárolható. Helyigénye minimális, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A szerkezet strapabíró fém anyagból készült, amelyet a műanyag borítás véd meg a korróziótól.Gyermeke garantáltan több időt fog a szabadban tölteni ezzel a hintával.


TRIGANO Hintaülés, Zöld-Narancssárga
7 120 Ft

A Trigano hintaülés babák számára ajánlott. Anyaga nagy szilárdságú, strapabíró műanyag. Ülő része elég széles és biztonságos ahhoz, hogy gyermeke kényelmesen élvezze a hintázás nyújtotta örömöket. Magas háttámlája és biztonsági öve megfelelő védelemet nyújt. Bármely típusú hintához tökéletesen alkalmas. A termék színe és formája is tartja eredeti álllapotát, az időjárási viszonyoktól függetlenül.