Hinta és libikóka Woody

Paraméterek meghatározása
Woody Négyzet alakú textil hinta, 100 cm Woody Fészekhinta szivárvány mintás (100 cm átmérő)
Woody Négyzet alakú textil hinta, 100 cm

Négyzet alakú hinta fa szerkezettel. A belső rész gumírozott textilből készült, ami csak növeli az ellenállóképességet az időjárás viszontagságaival szemben. Az egyszerű, kifinomult kialakítás biztosítja, hogy a hinta ne legyen zavaró elem a kertben és a belső térben.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Fészekhinta szivárvány mintás (100 cm átmérő) Woody Fészekhinta szivárvány mintás (100 cm átmérő)
Woody Fészekhinta szivárvány mintás (100 cm átmérő)

A legjobb választás a kertedbe! A hinta meg fog lepni a kényelmével és méretével. A ponyva a szerkezeten belül kényelmes ülést biztosít anélkül, hogy nyomna.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Madárfészek, zöld, felakasztható sátor Woody Fészekhinta szivárvány mintás (100 cm átmérő)
Woody Madárfészek, zöld, felakasztható sátor

A felakasztható madárfészek hinta és sátor egyben. Kiváló választás a kertbe és a gyerekszobába egyaránt. Kényelmességével, méretével és 100 kg-os teherbírásával emelkedik ki.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Fészekhinta, 100 cm Woody Fészekhinta zöldes piros (83 cm átmérő)
Woody Fészekhinta, 100 cm

Woody különleges fészekhintája nem csak kiváló szórakozás, de egyúttal vidám hangulatot teremt az udvaron is. A 100 cm átmérőjű gyűrűn akár több gyermek is elfér, így testvérek számára is kiváló választás. A hinta eltér a már megszokott típusoktól, több irányba is hajtható, így sokkal hosszabb ideig köti le a gyermek figyelmét, mint a klasszikus darabok. Ülve vagy fekve használható, így akár pihenni is lehet rajta. Kifejezetten kültéri használatra gyártották, s 2 méteres környezetben akadálymentesíteni kell a biztonságos használatért. 3 év feletti gyermekek számára ajánlott.

Átvehető akár: 2024.6.27

Partnerünktől: MALL
Woody Fészekhinta zöldes piros (83 cm átmérő) Woody Fészekhinta zöldes piros (83 cm átmérő)
Woody Fészekhinta zöldes piros (83 cm átmérő)

nem mindennapi hinta új dizájnja függő gyűrű formájában. A gyűrű átmérője 83 cm és 80 kg teherbírással rendelkezik. Egyidejűleg akár két gyermek is hintázhat rajta. A gyerekek is és a felnőttek is egész nap kint szeretnének rajta maradni!

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Babahinta, textil Woody Fészekhinta zöldes piros (83 cm átmérő)
Woody Babahinta, textil

Kényelmes babahinta a legkisebbek számára, masszív, sima csiszolású fából készült kerettel és textilanyaggal rendelkezik (100 % pamut). Ideális a legkisebb gyermekek pihenéséhez. A gyermek kényelmesen behelyezhető a hintába, és a gyermekek a könnyed hintázás közben pihenhetnek.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Színes hinta játszószékkel Woody Rocking Fészekhinta (átmérője 85 cm)
Woody Színes hinta játszószékkel

A legkisebb gyermekek számára készült hinta tömör fából készül. Biztonsági kerítéssel van felszerelve. A kerítés elején található rúd felemelésével a gyermek könnyen be mehet és kijöhet a hintából. A hinta állítható kötélhosszúságú. Alkalmas belterekbe és külterekre egyaránt. Úgy tervezték, hogy a biztonsági (lehetőleg forgó) horgokra függeszthető legyen, de ezek nem tartozékok. A kábel meglazításával állítható.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Rocking Fészekhinta (átmérője 85 cm) Woody Rocking Fészekhinta (átmérője 85 cm)
Woody Rocking Fészekhinta (átmérője 85 cm)

Woody Rocking hinta egy fészekhinta a gyerekek számára. Játsszunk a kertben, vagy akár a játszótéren, ezzel a klasszikus gyerekjátékkal, amelyet a szabadtéren a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Egyedül, de akár ketten is játszhatnak vele egyszerre. Ez a könnyen felszerelhető és tartós hinta sokáig a gyerekek kedvence lesz. 2011-ben az év játéka díj nyertese a kültéri játékok kategóriában.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Műanyag hinta - zöld ülőrész Woody Rocking Fészekhinta (átmérője 85 cm)
Woody Műanyag hinta - zöld ülőrész

Klasszikus egyszerű felakaszthatós hinta zöld műanyag ülőrésszel. A háttámla nélküli hinta több mozgásteret, szabadságot és hintázási lehetőséget biztosít nagyobb gyerekek számára is. A hinta csomagolása tartalmazza a felakasztásához szükséges kötelet is.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Kisgyermek Hinta Woody Hintakör, bézs (átmérője 100 cm)
Woody Kisgyermek Hinta

Woody kifejezetten a legkisebb korosztály számára készítette ezt a kiváló minőségű fa alapanyagú hintát. Gyermeke vidáman játszadozhat a hintával az udvaron, ami figyelmét az oldalára rögzített gyöngyök segítségével hosszú ideig képes fenntartani. A játék kifejezetten nagy hangsúlyt fordít a biztonság megteremtésére, így az oldalán található rögzítések segítségével gyermeke semmilyen veszélyhelyzetnek nincs kitéve. 1 éves kor felett ajánlott.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Hintakör, bézs (átmérője 100 cm) Woody Hintakör, bézs (átmérője 100 cm)
Woody Hintakör, bézs (átmérője 100 cm)

A legjobb választás a kertedbe! A hinta meg fog lepni a kényelmével és méretével. A szerkezet belsejében lévő ponyva kényelmes ülést biztosít dörzsölés nélkül Nemcsak hintázásra, hanem pihenésre is szolgál. A kör átmérője 100 cm.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL
Woody Mászókötél Woody Hintakör, bézs (átmérője 100 cm)
Woody Mászókötél

mászókötél nagyszerű aktív játék az örökmozgó gyerekeknek. Főleg kertbe ajánlott, ahol fára akaszthatjuk, de bizonyára otthon a szobában is megörvendezteti a gyerekeket. A lépéseknek köszönhetően a legkisebb gyermekeknek is megfelel.

Átvehető akár: 2024.6.26

Partnerünktől: MALL