Whirlpool SMP 9010 C/NE/IXL-18%
584 090 Ft 477 990 Ft

Beépített indukciós főzőlap 10 főzési zónával és érintés vezérléssel. A Whirlpool SMP 9010 C / NE / IXL multifunkcionális FlexiFull zónával rendelkezik a főzőlap maximális kihasználása érdekében, Power Booster funkcióval a maximális gyors fűtés érdekében és egy iXelium felülettel, amely tökéletesen védi a főzőlap felületét a karcolásoktól.

Indukciós főzőlapok

Nagy teljesítményű és egyben takarékos indukciós főzőlapra vágyik?

A Mall.hu-n megbízható márkák indukciós főzőlapjainak széles kínálatából választhat! Minden háztartásba talál nálunk indukciós főzőlapot!

Az Electrolux kínálatában egyebek mellett találkozhat a FreeZone funckióval ellátott INFINITE™ COMBI indukciós főzőlappal, ami egyszerre három edény méretét és alakját is képes érzékelni.

A Bosch indukciós főzőlapok olyan praktikus funkciókkal rendelkeznek, mint a DirectSelect Premium, mellyel közvetlenül és egyszerűen kiválaszthatja a főzőzónákat, vagy a PowerBoost, melynek köszönhetően 50 %-al csökkenthető a felforralási idő.

A Beko márka az IndyFlex® és az IndyFlex+® technológiával okoz meglepetést, melyeknek köszönhetően az indukciós főzőlapok maximális gyorsasággal, ugyanakkor minimális áramfogyasztás mellett működnek.

Más minőségi márkák, mint pl. a Gorenje, a Mora, az AEG, a GUZZANTI, a Concept és a Siemens stb. termékei közül is válogathat.