Magic Care MR. BEETLE Pneumatikus dugattyú-inhaláló készülék nebulizátorral, bogár

Márka: Magic Care Katalógus száma: 100040269485

Közvetlenül partnerünktől

Magic Care MR. BEETLE Pneumatikus dugattyú-inhaláló készülék nebulizátorral, bogár

A MAGIC CARE porlasztó ideális eszköz az asztma vagy a felső légúti problémákkal küzdő gyermekek számára. Bogár alakja van, amely pozitív érzelmeket vált ki a gyermekekben és legyőzi a belélegzésük félelmét. A porlasztó előnye a könnyűsége és egyszerű kezelhetősége. A gyermekek otthon biztonságo További információ

21300

21 300 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100040269485

Leírás

Termékleírás

Ideális gyermekek számára A MAGIC CARE porlasztó ideális eszköz gyermekek számára, akiknek asztmája vagy a felső légutak problémái vannak. Bogár alakja van, amely pozitív érzelmeket vált ki a gyermekekben és legyőzi a belélegzésük félelmét. A porlasztó előnye a könnyűsége és egyszerű kezelhetősége. A gyermekek otthon biztonságosan használhatják. A MAGIC CARE sárga és piros színben kapható, és két módja van – magas (magas) és normál (standard). Megfelelő gondozás – hosszú élettartam Az inhaláló használatakor rendszeresen meg kell tisztítani. A porlasztóba helyezett gyógyszereket orvosnak kell felírnia. Az RF6 Basic2 porlasztó, amely az eszköz része & nbsp; legalább hathavonta és rendszeres használat esetén rendszeresen cserélni kell. A porlasztó eldobható légszűrővel van felszerelve, amelyet rendszeresen cserélni kell. Műszaki adatok: -MMAD az új EN13544–1 szabvány szerint 3,8 µm „standard” mód, 4,0 µm „nagysebességű” üzemmód. – Válaszolható frakció; 5 μm (FPF) 62% „standard“ üzemmód, 63% „nagy sebességű“ üzemmód. – Üzemmód: folyamatos. -Spray / adagolási sebesség 0,25 ml / perc „standard“ módban, 0,32 millió / perc „nagysebességű“ üzemmódban. – Maximális nyomás: ~ 1,5 bar. – A beadott minimális térfogat: 2 ml. – A maximális szállítási mennyiség: 8 ml. – Súly: felszerelés 1,73 kg. – Méretek: 21 cm x 16 cm x 13 cm. -garancia: 2 év.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.