Novama FAMILINO a FLAEM pneumatikus dugattyús inhalátor porlasztóval

Márka: Novama Katalógus száma: 100040269478

Közvetlenül partnerünktől

Novama FAMILINO a FLAEM pneumatikus dugattyús inhalátor porlasztóval

NOVAMA FAMILINO by FLAEM pneumatikus dugattyús inhalátor porlasztóval A NOVAMA FAMILINO a legmagasabb osztályú és legmagasabb minőségű inhalátor, amelyet a jól ismert FLAEM cég gyárt, amely a világ minden tájáról ismert. A Novama Familino az aeroszolkezelés komplett szettje. További információ

11920

11 920 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100040269478

Leírás

Termékleírás

A NOVAMA FAMILINO a legmagasabb osztályú és legmagasabb minőségű inhalátor, amelyet a jól ismert FLAEM cég gyárt, amely a világ minden tájáról ismert. A Novama Familino az aeroszolkezelés komplett szettje. Az inhalátor ideális otthoni használatra, csendes kompresszorral, folyamatos problémamentes működés és teljes tartozékkészlet mellett, az innovatív RF8 Evo porlasztóval és egy 2 porlasztási üzemmódú gyógyszeradagoló rendszerrel. A paraméterek megbízhatóságát és a berendezések minőségét a TÜV Rheinland tanúsítvány igazolja. Az innovatív gyógyszer-megtakarító rendszer, amellyel a porlasztó fel van szerelve, segíti a gyógyszer megmentését és csökkenti annak diszperzióját nemkívánatos irányba, ezáltal megakadályozza a bőr és a szem irritációját. A kényelmes, finom szélekkel ellátott inhalációs maszkok nagyobb kényelmet biztosítanak a használat során, és jobban alkalmazkodnak a maszk az arc alakjához, ezáltal kiküszöbölik a gyógyszer nem kívánt diszpergálódását. A diszperziógátló szelep csökkenti a gyógyszer veszteségét és lehetővé teszi a maszk belélegzését, ezáltal biztosítva annak biztonságos használatát. A maszkokat és a készlet összes elemét BPA és ftalátok használata nélkül gyártják.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.