MiPOW Playbulb Color intelligens LED Bluetooth izzó hangszóróval
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MiPow fejlett technológia lehetővé teszi LED izzóban gyönyörű sima kialakításban meglepően minőségi hangszóró. Vezéreld a zenét, intenzitást és a színárnyalatot okostelefonnal vagy tablettel Bluetooth segítségével.


MiPOW Playbulb Comet+ intelligens LED Bluetooth strip
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Újgenerációs intelligens LED Bluetooth strip Playbulb™ Comet+ színes életet varázsol öreg bútoraidnak, bároknak, konyhabútorodnak, fürdőszobádnak vagy hangulatos megvilágítást ad mennyezeteidnek, kirakatoknak vagy sarkaknak.


MiPOW Playbulb Reflector intelligens LED Bluetooth izzó
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MiPow Playbulb™ Reflector intelligens LED Bluetooth izzó hihetetlen 900 lument nyújt, mindössze 15 W maximális fogyasztás mellett. A E26/E27 standard foglalat lehetővé teszi, hogy az izzót szinte mindenhová telepíteni tudja, ahol speciális alakjának köszönhetően úgy világít majd, mint egy igazi reflektor.


Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus
18 690 Ft

16 990 Ft

Intelligens LED szalag a megfelelő otthoni légkör megteremtéséhez. Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus szabályozható a fény ereje és színe, szabadon vághatod és formázhatod és kényelmesen vezérelheted a telefonoddal. Élvezd a romantikus vacsorát és ébredj megfelelő megvilágítással. A szalag hossza akár 10 m is lehet.


MiPOW Playbulb Rainbow intelligens LED Bluetooth izzó
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fejlett MiPow technológia lehetővé teszi a LED izzó számára szép elegáns kialakításban több intelligens tulajdonság elsajátítására. Vezéreld az intenzitást és a színárnyalatot okostelefonnal vagy tablettel Bluetooth segítségével.


MiPOW Playbul Lite LED Bluetooth izzó hangszóróval
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MiPow fejlett technológia lehetővé teszi LED izzóba, gyönyörű sima kialakításban meglepően minőségi hangszóró beépítését. Vezéreld az izzó által reprodukált zenét távolról okostelefonnal, tablettel, számítógéppel vagy más Bluetooth berendezéssel.


MiPOW Playbulb Reflector intelligens LED Bluetooth izzó
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szimpatikus kis méretű, meglepő teljesítménnyel. Mipow Playbulb™ Spot a GU10 foglalatnak köszönhetően pontlámpába helyezhető, mennyezetekre és további modern lámpákba.


Immax Neo LED E27/230V A60 8,5W 806lm Zigbee Dim RGBW Távirányító
15 643 Ft

14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sötétíthető NEO izzó ZigBee technológiával, melynek segítségével könnyen beállíthatja a világítást bárhonnan. Vezérelhető intelligens eszközökkel vagy NEO 07007L távirányítóval, teljesen kompatibilis Philips HUE-vel..


PHILIPS HUE Mozgásérzékelő szenzor
19 784 Ft

13 490 Ft

Philips HUE Mozgásérzékelő szenzorral vezéreld a Hue rendszeredet egyszerűen a legújabb elemes mozgásérzékelővel kapcsoló, telefon, vagy bármilyen eszköz nélkül! A szenzor elhelyezhető könyvespolcra, asztalra vagy szekrényre, de rögzíthető falra és mennyezetre is. A pontos beállításhoz az érzékelő minden irányba billenthető. Csatlakoztassa a Philips Hue mozgásérzékelőt a Philips Hue bridge elemhez a Philips Hue alkalmazáson keresztül, így az automatikusan bekapcsolja a Philips Hue lámpákat, amikor Ön a helyiségbe lép. Az alkalmazásban kiválaszthatja, milyen típusú hangulat- vagy fénybeállítás lépjen működésbe mozgás érzékelése esetén.


Immax Neo LED GU10/230V 5W 230lm Zigbee Dim RGBW Távirányító
15 643 Ft

12 990 Ft

Sötétíthető NEO izzó ZigBee technológiával, melynek segítségével könnyen beállíthatja a világítást bárhonnan. Vezérelhető intelligens eszközökkel vagy NEO 07007L távirányítóval, teljesen kompatibilis Philips HUE-vel..


PHILIPS Master Ledspot 15-75W G53 927 AR111 40D D
10 990 Ft

A MASTER LEDspot fényforrás különösen ott alkalmas teljes világításra, ahol egyfolytában világítanak, például az üzletek, éttermek, szállodák, de mindenekelőtt galériák, kiállítások valamint múzeumok kreatív figyelemfelkeltő kivilágítása.


Xiaomi Mi LED Smart Bulb

Xiaomi Mi LED Smart Bulb

Értékelés: 4 A+
10 490 Ft

Okos villanykörte állítható fényerővel és fényszínnel. A Xiaomi Mi LED Smart Bulb lehetővé teszi az ideális fény kiválasztását relaxációhoz, egy romantikus estéhez vagy megfeszített munkához. Intelligens színérzékelővel és streaming móddal rendelkezik, okostelefonnal vezérelhető, keveset fogyaszt és élettartama akár 11 év.


MiPOW Playbulb Smart intelligens LED Bluetooth izzó fehér
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens LED izzó hagyományos izzó méretben meglep fényerejével, de mindenekelőtt rengeteg funkcióval és egyszerűségével, amilyennel a több millió fényárnyalat között átkapcsolhatsz, ezáltal mindig megfelelő környezetet varázsol a MiPow technológiának köszönhetően.


MiPOW Playbulb Smart intelligens LED Bluetooth izzó fekete
9 990 Ft

Intelligens LED izzó hagyományos izzó méretben meglepi fényerejével, de mindenekelőtt rengeteg funkcióval és egyszerűségével, amilyennel a több millió fényárnyalat között átkapcsolhatsz, ezáltal mindig megfelelő környezetet varázsol a MiPow technológiának köszönhetően.


PHILIPS HUE 9.5W, E27, A19 Szabályozható izzó
17 119 Ft

9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Philips HUE 9.5W, E27, A19 Szabályozható izzó egy változtatható színhőmérsékletű fényforrás. A Philips Hue Okosvilágítas lehetővé teszi, hogy mobileszközünk segítségével vezéreljük és automatizáljuk otthonunk vagy munkahelyünk világítását. Szabályozható izzóval a gyertyafény hangulatától át egészen a verőfényes napsütésig állíthatjuk a fényerősséget.


PHILIPS HUE GU10 5.5W Spot izzó
17 302 Ft

9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Philips HUE GU10 5.5W Spot izzó egy változtatható színhőmérsékletű fényforrás. A Philips Hue Okosvilágítas lehetővé teszi, hogy mobileszközünk segítségével vezéreljük és automatizáljuk otthonunk vagy munkahelyünk világítását. Szabályozható izzóval a gyertyafény hangulatától át egészen a verőfényes napsütésig állíthatjuk a fényerősséget.


PHILIPS Master Ledspot 11-50W G53 927 AR111 40D D
8 990 Ft

A MASTER LEDspot fényforrás meleg, halogén forrásokhoz hasonló kiemelkedő fénysugárzást nyújt és ideális megoldás éttermek és a kisipar pontvilágításának valamint teljes világításának modernizációjához.


PHILIPS LED szalag LIGHTSTRIPS 70101/31/P6, 2m
9 656 Ft

8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LED szalag Philips a leguniverzálisabb lehetőséget kínálja eredeti beltéri világítás terén. Rövidebb, 2 méteres változat használható például egy polcon, TV vagy ágy mellett, ahol kellemes hangulatot teremt.


PHILIPS Hue 9.5 W, E27 Vezeték nélküli izzó + kapcsoló
19 704 Ft

8 290 Ft

Philips Hue 9.5 W, E27 Vezeték nélküli izzó kapcsolóval, egy tökéletes páros. Egy okoskapcsoló, ami azonnal működőképes és egy Philips Hue White E27 LED fényforrás. Kezelése és működtetése egyszerű, a kapcsoló tartó falra szerelhető, a távirányító egység a fali tartóhoz mágnesesen rögzíthető. A Hue kapcsolóval a dobozban levő Hue LED azonnal szabályozható, fokozatmentesen és egyszerűen. Sőt, további 10 darab lámpát lehet a távirányítóhoz párosítani. A távirányító programozható, okostelefonokra letölthető applikációval használható.


Hama WiFi mozgásérzékelő
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Infravörös WiFi mozgásérzékelő a Hamatól, ami lehetővé teszi a szobák, folyosók és nagyobb terek megfigyelését is. Ingyenes mobil alkalmazáson keresztül irányítható Gateway és Bridge szükségessége nélkül. Riasztóként vagy a világítás bekapcsolásához használható – a bejárati ajtó kinyitásával felkapcsol a lámpa. Riasztóként való használat esetén push értesítést küld.


Hama WiFi ajtó/ablak érzékelő
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hama mágneses érzékelő az ajtók és az ablakok figyelemmel tartására Gateway és Bridge használatának szükségessége nélkül. Az érzékelő figyelmeztet a nyitott ablakra vagy ajtóra és véd a nem engedélyezett hozzáférés ellen. Hangvezérléssel is irányítható az Amazon Alexa és Google Home eszközök segítségével, mobil alkalmazás támogatással is felszerelt és értesítésék küldésére is képes.


Hama Érintéssel irányítható WiFi villanykapcsoló
8 190 Ft

7 690 Ft

Dupla fali WiFi kapcsoló a Hama-tól, ami felváltja a hagyományos otthoni villanykapcsolókat és Gateway illetve Bridge nélkül is használható. Hangvezérlés támogatás az Amazon Alexa-n és Google Home-on keresztül. Beállítható időzítő és két világítótest egyszerre való irányítása.


PHILIPS Hue Fényerőszabályozó kapcsoló
10 955 Ft

7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Philips Hue Fényerőszabályozó kapcsoló egyszerűen telepíthető és vezérelhető okosvilágítás. Élvezze az egyszerű, vezeték nélküli fényerő-szabályozást. Semmilyen telepítés, vezetékezés nem szükséges. Csak helyezze a kapcsolót bárhová, vagy használja távirányítóként. A vezeték nélkül kapcsoló kompatibilis az összes Hue rendszerben található fényforrással és lámpával.


PHILIPS Genie 18W E27 Kompakt izzó, 6 db
7 490 Ft

A 85W-os hagyományos izzók kiváltására alkalmas Philips Genie 18W E27 kompakt izzó meleg fehér színt sugároz. Fogyasztása mindössze 18 W, így rendkívül energiatakarékos. Várható élettartama sokszorosa a hagyományos égőkének, akár 10000 óra . Kialakítása kompakt, kis méretű, így bármilyen E27-es foglalatba könnyedén behelyezhető. A csomag tartalma 6 db izzó.


PHILIPS EcoHalo Clickline 28W G9 5 darabos izzószett
7 390 Ft

A Philips EcoHalo Clickline egy 28W teljesítményű, G9 foglalattal rendelkező halogén izzó. Az izzó meleg fehér fényt bocsájt ki, élettartama akár a 2000 órát is elérheti. Ideális választás kis méretű, dekorációs célú lámpatestekhez.


Immax Neo RGB + CCT távirányító a Zigbee számára
8 093 Ft

7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a leggyorsabb módja a lámpák vezérlésére bárhonnan. A távirányítóval ki- és bekapcsolhatja a lámpákat, beállíthatja a fényerőt, növelheti vagy csökkentheti a színhőmérsékletet, esetleg megváltoztathatja a fény színét. A távirányító a Philips HUE és ZigBee termékekkel kompatibilis.


Swisstone SH360, WiFi színes izzó G10, 380 lm, 4,5 W
6 990 Ft

Intelligens WiFi LED izzó állítható színhőmérséklettel és színnel, G10 foglalattal. A Swisstone SH360 lehetővé teszi a fény harmonizálását a bioritmusoddal a nagyobb produktivitás és jobb alvás elérése érdekében. A hőmérsékletet és fény színét tetszőlegesen állíthatod, az izzó fényereje 380 lumen, a 4,5 W teljesítményű alacsony fogyasztás szintén nagy örömet szerez.


Swisstone SH340, WiFi színes izzó E27, 806 lm, 9 W
6 990 Ft

Intelligens WiFi LED izzó állítható színhőmérséklettel és színnel, E27 foglalattal. A Swisstone SH340 lehetővé teszi a fény harmonizálását a bioritmusoddal a nagyobb produktivitás és jobb alvás elérése érdekében. A hőmérsékletet és fény színét tetszőlegesen állíthatod, az izzó fényereje 806 lumen, a 9 W teljesítményű alacsony fogyasztás is nagy örömet szerez.


Swisstone SH330, WiFi fehér izzó E27, 806 lm, 9 W
6 990 Ft

Intelligens WiFi LED izzó állítható színhőmérséklettel, E27 foglalattal. A Swisstone SH330 lehetővé teszi a fény harmonizálását a bioritmusoddal a nagyobb produktivitás és jobb alvás elérése érdekében. A színhőmérsékletet 2700–6500 K tartományban állíthatod be, az izzó fényereje 806 lumen és a 9 W teljesítményű alacsony fogyasztás szintén nagy örömet szerez.


Swisstone SH310, WiFi fehér izzó E14, 350 lm, 4,5 W
6 990 Ft

Intelligens, fehér WiFi LED izzó állítható színhőmérséklettel és E14 foglalattal. A Swisstone SH310 lehetővé teszi a fény harmonizálását a bioritmusoddal a nagyobb produktivitás és jobb alvás elérése érdekében. A színhőmérsékletet 2700–6500 K tartományban állíthatod be, az izzó fényereje 350 lumen és a 4,5 W teljesítményű alacsony fogyasztás szintén nagy örömet szerez.


Swisstone SH350, WiFi fehér izzó G10, 380 lm, 4,5 W
6 990 Ft

Intelligens, fehér WiFi LED izzó állítható színhőmérséklettel és G10 foglalattal. A Swisstone SH350 lehetővé teszi a fény harmonizálását a bioritmusoddal a nagyobb produktivitás és jobb alvás elérése érdekében. A színhőmérsékletet 2700–6500 K tartományban állíthatod be, az izzó fényereje 380 lumen és a 4,5 W teljesítményű alacsony fogyasztás szintén nagy örömet szerez.


Swisstone SH320, WiFi színes izzó E14, 350 lm, 4,5 W
6 990 Ft

Intelligens WiFi LED izzó állítható színhőmérséklettel és színnel, E14 foglalattal. A Swisstone SH320 lehetővé teszi a fény harmonizálását a bioritmusoddal a nagyobb produktivitás és jobb alvás elérése érdekében. A hőmérsékletet és színt tetszőlegesen állíthatod, az izzó fényereje 350 lumen, a 4,5 W teljesítményű alacsony fogyasztás is nagy örömet szerez.


PHILIPS CorePro LEDtube HF 1500mm 20W 840 Glass
6 890 Ft

Természetes fényhatást biztosít az alkalmazásban használt általános világításnál és egyben azonnali energiamegtakarítást tesz lehetővé, így környezetbarát. A CorePro LEDtube egy elérhető LED megoldás a T8 lineáris fénycsövek pótlására alkalmas.


PHILIPS Genie 14W E27 6 db

PHILIPS Genie 14W E27 6 db

Értékelés: 4,5 A
6 390 Ft
6 290 Ft

Philips Genie 14W E27 izzót megbízható működés és hosszútávú használathatóság jellemzi: a 14W teljesítmény kiváló fényerőt biztosít, az égő élettartama pedig a 10000 órát is elérheti. Az izzó használatával a lámpák 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások. A Philips nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését, így az izzó is ezen innovatív szemlélet jegyében készült.


PHILIPS EcoClassic30 70W E27 10 darabos izzószet
6 590 Ft

5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Philips EcoClassic30 egy 70 w teljesítményű hagyományos halogén izzó E 27 foglalattal. Az izzó meleg fehér fényt* bocsájt ki, élettartama akár a 2000 órát is elérheti. Fényereje szabályozható. A csomag **10 darab izzót tartalmaz.


Immax Neo LED E27/230V A60 8,5W TB 806lm Zigbe DIM Távirányító
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sötétíthető NEO izzó ZigBee technológiával, melynek segítségével könnyen beállíthatja a világítást bárhonnan. Vezérelhető intelligens eszközökkel vagy NEO 07007L távirányítóval, teljesen kompatibilis Philips HUE-vel..


Immax Neo LED GU10/230V 4,8W TB 350lm Zigbee Dim Távirányító
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sötétíthető NEO izzó ZigBee technológiával, melynek segítségével könnyen beállíthatja a világítást bárhonnan. Vezérelhető intelligens eszközökkel vagy NEO 07007L távirányítóval, teljesen kompatibilis Philips HUE-vel..


Hama WiFi LED izzó, E27, fehér meleg/hideg
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Multifunkció WiFi LED izzó Hama használathó Gateway vagy Bridge nélkül. A mobil alkalmazás segítségével az izzó otthoni hálózaton kívül, távirányításra vezérelhető és a sötétítés beállítható. Hangvezérlés támogatás az Amazon Alexa-n és Google Home-on keresztül.


PHILIPS EcoClassic 28W E14 10 db
5 790 Ft

Philips EcoClassic 28W E14 10 db izzót klasszikus formatervezés, ragyogó fény és szabályozható fényerősség jellemzi. Természetes fényt biztosít, így a beltéri színek teljes gazdagságukban láthatók. A hagyományos izzószálas fényforrások élettartamának kétszeresére képes EcoClassic izzók minden otthoni világítási igényt képes kielégíteni.


PHILIPS CorePro LEDtube HF 1200mm 15W 840 Glass
5 690 Ft

CorePro LED elérhető megoldás alkalmas lineáris T8 fénycsövek cseréjére. Természetes fényhatást biztosít az alkalmazásban használt általános világításnál és egyben azonnali energiamegtakarítást tesz lehetővé, így környezetbarát.


GE Lighting LED Batten égő 16W 118 cm
6 138 Ft

5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LED Batten égő a GE Lighting-tól, A++ energiaosztályú, így ideális megoldás mennyezeti lámpákba. Ez az égő egy energiatakarékos alternatíva a hagyományos fluoreszkáló világítótestekkel szemben, nem igényel sok karbantartást.


PHILIPS LED szalag LIGHTSTRIPS 70101/31/P2, 2m fehér
6 360 Ft

5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Philips LED szalag a beltér eredeti megvilágításának garanciája. A 2m hosszú LED szalagvariáns elhelyezhető például a konyhabútor alatt, vagy az ágy mögött, ahol kellemes környezetet teremt. A LED szalagot egyszerűen levághatja, ezáltal megszabhatja annak hosszát.


Hama WiFi LED izzó GU10, RGB
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Multifunkciós WiFi LED izzó Hama használathó Gateway vagy Bridge nélkül. A mobil alkalmazás segítségével az izzó otthoni hálózaton kívül, távirányításra vezérelhető és a sötétítés beállítható. Hangvezérlés támogatás az Amazon Alexa-n és Google Home-on keresztül.


Hama WiFi LED izzó, E27, RGB
5 890 Ft

5 290 Ft

Multifunkciós WiFi LED izzó Hama használathó Gateway vagy Bridge nélkül. A mobil alkalmazás segítségével az izzó otthoni hálózaton kívül, távirányításra vezérelhető és a sötétítés beállítható. Hangvezérlés támogatás az Amazon Alexa-n és Google Home-on keresztül.