Spin Master Bakugan Játék aréna
14 630 Ft
+ ingyen szállítás

Emeld egy magasabb szintre a játékélményt a Bakugan harci arénával! Ez az aréna a legvégső megoldás a barátok közti súrlódások elsimítására! A deszkán található hatszögű rácsnak köszönhetően a BakuCores felrakása még sosem volt ilyen gyors. Lepd meg az ellenfeled az új és exkluzív Bakugan Aquos Dragonoiddal! Ki hagyja el az arénát győztesként?

Spin Master Hatchimals Világító játékkészlet Trópusi buli
15 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyere a trópusi buliba! Két különböző mód közül választhatsz, hogyan szeretnéd elkezdeni a bulit, nyomd meg a rózsaszín virágot, és a Hatchimals készlet világítani kezd és zenét fog lejátszani, buliidő van! Engedd állataidat a csillogós vízeséshez, egyenesen a villogó óceánba! A csillogó pálmafáknál barátaid is megállhatnak, és az ő Hatchimals állatkai is ehetnek, és finom italokat készíthetsz nekik.

Spin Master Paw Patrol Adventi naptár
15 970 Ft

Tedd kellemessé a gyermekek számára a karácsonyi várakozást ezzel az egyedülálló adventi naptárral a Mancs őrjárat hőseivel. Minden decemberi napon a 24 meglepetés egyike várja a gyerekeket.

Spin Master Hatchimals Crystal játékkészlet
9 590 Ft 7 440 Ft

Egy varázslatos, titkos világ csak a Hatchimalsel a számodra! Ez a kristályos tojás élénk virágokkal és drágakövekkel borított. De mi van elrejtve? Nézz át a kis ablakot, és fedezd fel a titokzatos világot a kristály tojásban. Ha kinyitod, megtalálja azokat a helyeket, ahol elhelyezheti a Hatchimalusokat. Leülhetsz egy hintán, vagy megnézheted a kristályfészkeket. Tudd meg, mi van benne.