Lean-toys Láma figura állatkészlet

Lean-toys Láma figura állatkészlet

Száma: 32386086
Közvetlenül partnerünktől
Láma figura állatkészlet Csodálatosan és a legnagyobb részletességgel megmunkált állatfigurák, amelyek minden kis gyűjtő gyűjteményét bővítik. A figurák lehetővé teszik, hogy minden gyermek saját állatkertet alakítson ki a szobájában, és különböző játékforgatókönyveket hozzon létre. Kiváló ötlet a További információ
7 644 Ft
Partnerünktől: MBGroup

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: MBGroup

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 32386086

Leírás

Láma figura állatkészlet

Csodálatosan és a legnagyobb részletességgel megmunkált állatfigurák, amelyek minden kis gyűjtő gyűjteményét bővítik. A figurák lehetővé teszik, hogy minden gyermek saját állatkertet alakítson ki a szobájában, és különböző játékforgatókönyveket hozzon létre. Kiváló ötlet a játékhoz és az új állatfajok megismeréséhez.

Az állatfigurák biztosan tetszeni fognak minden kis felfedezőnek. A figurák gyűjtése gyönyörű szenvedéllyé válhat. Bemutatunk egy felnőtt lámát. A legapróbb részletekkel készült, és ezeknek az állatoknak a valódi változatára hasonlít.

A modellek méretei tökéletesen alkalmazkodnak a kis kezekhez, így egyszerre gyakorolhatják a fogást és a pontosságot.

A láma méretei:

8 cm x 3 cm x 8 cm

A doboz méretei:

17 cm x 10 cm x 11 cm

A játékok 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmasak. A figurák CE tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek az EN 71 szabványnak, az egész készlet pedig kartondobozba van csomagolva, így ideális ajándéknak. A készlet összes figurája biztonságos és tanúsított anyagból – keménygumiból – készült. Ennek az anyagnak a felhasználása a játékok gyártásakor nagyon könnyűvé és kényelmessé teszi a használatot.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.