Spin Master Batman Robin figura, 30 cm

Spin Master Batman Robin figura, 30 cm

Száma: 34671307
Fejleszd a fantáziádat a 30 cm magas Batman akciófigurákkal! A gyerekek saját izgalmas Batman-küldetéseket és epikus csatákat alkothatnak meg. Minden figura minden részletre kiterjedő részletességgel, képregényes stílussal és 11 ízülettel rendelkezik, amelyek változatos pózolást és kreatív játékot tesznek lehetővé. További információ
6 090 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 3 db

2024.5.02 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.02 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 34671307

Leírás

Spin Master Batman Robin figura, 30 cm

Jellemzők

  • Biztosítsd gyermekednek a következő kiegészítőt Batman világához a DC Rebirth Batman, Robin, Joker és más akciófigurákkal (mindegyik külön kapható)
  • Ezek a játékok olyan lányoknak és fiúknak tökéletesek, akik szeretik az Igazság Ligája figurákat, a DC multiverzumot, a szuperhősfilmes gyűjteményeket, a távirányítós autókat és még sok mást!
  • A figura kreatív történetmesélésre, problémamegoldásra és bátorságra ösztönzi a gyerekeket a saját szuperhősökkel és szupergonoszokkal való kalandok megalkotásában!
  • Figura mérete: 30 cm
  • Anyaghasználat: műanyag
  • Gyerekek számára 3 éves kortól ajánlott
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.