LEGO Star Wars ™ 75318 gyermek
31 590 Ft

Újdonság

Készítsd el saját imádnivaló gyermek modelled a Star Wars sorozatból: The Mandalorian! Készíts autentikus Baby Yoda figurát. A mozgatható fej, fül és száj lehetővé teszi, hogy különböző arckifejezéseket érj el. És adja gyermekének kedvenc játékát – a sebváltó gombot.

Star Wars Hősi kard hangokkal

Star Wars Hősi kard hangokkal

Értékelés: 4,7
11 150 Ft

A fénykard még soha nem hangzott így. A Star Wars Scream Sabre Lightsaber 3 csodálatos hang opcióval rendelkezik. A gyerekek rögzíthetik saját őrült harci hangjaikat, aktiválhatják a Csillagok háborújának váratlan hangjait, és természetesen küzdhetnek a fénykard autentikus hangjával.

Disney fiú szandál STAR WARS 2300003814
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú szandál STAR WARS a Disney márkától, melyet minden Star Wars rajongó azonnal megkedvel. A fekete szandál a csillagháború motívummal minőségi EVA anyagból készült, amely meglep könnyedségével és rugalmas tulajdonságaival.

LEGO Star Wars™ 75279, Adventi naptár
10 990 Ft 10 690 Ft

Akció

Készülj minden nap a karácsonyra ezzel az adventi naptárral. Az egyes ajtók mögött meglepetés rejtőzik összerakható ajándék formájában. A népszerű hősök karácsonyi változata, valamint űrhajók és különböző helyek fognak örömet szerezni neked. Keresd a nyitókódot a Star Wars: The Skywalker Saga játék tartalmához. Terítsd ki a Millenium Falcon űrhajó képeivel és karácsonyi világítással ellátott játék alátét, amelyen ünnepi történeteket játszhatsz el.

Star Wars Baby Yoda interaktív barát
23 290 Ft 22 580 Ft
+ ingyen szállítás

A bájos interaktív Baby-Yoda szövet köpenyt és nyakéket visel. A figura hang és mozgáskombinációkkal bír. Az eddig ismeretlen eredetű ikonikus lény elvarázsolta az egész világot, és a Baby-Yoda becenevet kapta. Ezt a plüss figurát a Mandalorian sorozat titokzatos karaktere ihlette, amely a Csillagok háborúja sikeres történeteinek laza folytatása.

LEGO Star Wars™ 75252 Imperial Star Destroyer™
203 790 Ft 193 490 Ft

Uralkodj a csillagok fölött a legnagyobb Birodalmi Csillagrombolóval – a Devastatorral! Ez az óriási LEGO® Star Wars™ modell a Star Wars: Egy új remény című filmben látható csillaghajó másolata. Egy új remény című film klasszikus Tatooine jeleneteit! És akárcsak a filmben, ebben a bámulatos készletben is megtalálható egy megépíthető Tantive IV modell amit üldözhet.

LEGO Star Wars™ 75288 AT-AT

LEGO Star Wars™ 75288 AT-AT

Értékelés: 4,9
51 090 Ft 46 590 Ft

Csatlakozzál Luke Skywalkerhez a Hoth bolygó csatatéren, és állj ki a Veers tábornok ellen a hatalmas AT-AT gyalogosban. Kerüld el a lábait ennek az óriás harcos gyalogosnak. Ugrálj el a rugós hordozórakétákról leadott lövedékek elől. És vigyázz a snowtrooperekre, amelyek a speeder motorkerékpárokról támadnak puskákkal háromlábú állvánnyal. A Luke fénykardjával védd ki a birodalom többi katonájának támadását. Ezután dobd bele a hődetonátort az AT-AT gyalogosba, hogy fel tudd fordítani!

Jerry Fabrics Csillagok háborúja ágynemű, fehér-17%
7 390 Ft 6 090 Ft

Akció

Jerry Fabrics márkájú ágynemű eredeti Csillagok háborúja mintával, amely a kultikus filmsorozat minden rajongójának örömet szerez. Lepd meg magadat vagy ismerősödet ezzel a modern, 100 % pamut agyneművel.

LEGO Star Wars™ 75275 A-wing Vadászgép
70 790 Ft 62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Építsd meg a Star Wars c. film ikonikus A-wing vadászgépét: A Jedi visszatér. Hagyd, hogy magával ragadjon a forgó lézerágyúival és a leszerelhető fedéllel ellátott kifinomult pilótafülkével. Ezután állítsd ki az Ultimate Collector gyűjtői sorozat modelljét a talapzatán egy információs címkével és egy pilóta figurával és büszkélkedj vele barátaid és családtagjaid előtt.

LEGO Star Wars™ 75257 Millennium Falcon™
47 790 Ft 45 490 Ft

Csatlakozz Finnhez, Chewbaccohoz, Lando Calrissianohoz, Booliohoz, C-3PO, R2-D2 a D-O galaxisbeli útjaikon a legendás hajó fedélzetén, a Millennium Falconon. -Pontosan, mint a Star Wars filmben: Skywalker felemelkedése, a modell már a legjobb időszakát már maga mögött tudhatja, de még mindig képes megtenni a kesseli futamot 12 parsec alatt… talán. Emeld fel a sorompüt, ragadd meg a berendezést és készülj fel egy kalandos útra a LEGO® Star Wars™ világegyetemében.

Metal Earth SW Halálcsillag
5 840 Ft

Metal Earth – Legendás Halálcsillag csodás fém 3D modell a Star Wars kollekcióból. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

LEGO Star Wars™ 75248 Vadászrepülőgép A-Wing Ellenállás™
8 690 Ft

Elmerülés a Star Wars: Skywalker kora világba a csodás A-Wing Ellenállás vadászgéppel! Olyan szuper részleteket, kínál mint a rugós kilövők, a nyitható pilótafülke, ahová elhelyezheted Snap Wexley-t. Connix hadnagynak is örülhetsz, tehát ha az Első Rend ellen készülsz harcolni, esetleg egy közeli bolygóra szeretnél menni, ez a csodás LEGO® készlet biztosan mókás lesz számodra!

LEGO Star Wars™ 75273 X-wing Poe Damerona vadászgép
31 090 Ft 30 590 Ft

Csatlakozzál az ellenállás flottájához ezzel a csodálatos X-wing vadászgéppel. Másszál be a pilótafülkébe a Poe Dameronnal. Ellenőrizd, hogy az R2-D2 kényelmesen a helyén van-e, majd rajtolj el! Amikor meglátod az Első Rend erőit kapcsold át a szárnyakat támadási módba, és tüzelj a kilövőkből okozhat tűzből és a rugós tüzelőkből. Ezután folytasd a csatát a földön a Ren lovag ellen a fantasztikus Jannah fegyverekkel. Ezt a csatát meg kell nyerned.

Star Wars Fénykard - Luke Skywalker
4 810 Ft 4 210 Ft

Légy olyan, mint egy igazi hős a Csillagok háborújából ezzel a legendás karddal! A galaxis sorsa a kezedben van. A csuklód egy csapásával taszítsd elő a kardodat, és élvezd a feszültségekkel és cselekedetekkel teli szórakozást! A kard nem világít, és nem ad ki hangokat.

Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő
5 020 Ft

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített X-Wing pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Metal Earth Star Wars Birodalmi Csillagromboló
4 610 Ft

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített Birodalmi Csillagromboló pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Star Wars E9 Figura - Jet Trooper
4 340 Ft

Hozzál haza egy darabot egy távoli galaxisból! Élvezd az izgalmas kalandot a StarWars figurákkal és a Star Wars kollekció más ismert tárgyaival: A galaxis hősei. Minden ikonikus figura 12,5 cm nagyságú, amelyet a Csillagok háborúja film ihlette és egy útmutató a Jedi lovagok edzésére. Az erő legyen veled!

Star Wars E9 Figura - Kylo Ren

Star Wars E9 Figura - Kylo Ren

Értékelés: 3,7
4 480 Ft

Hozzál haza egy darabot egy távoli galaxisból! Élvezd az izgalmas kalandot a StarWars figurákkal és a Star Wars kollekció más ismert tárgyaival: A galaxis hősei. Minden ikonikus figura 12,5 cm nagyságú, amelyet a Csillagok háborúja film ihlette és egy útmutató a Jedi lovagok edzésére. Az erő legyen veled!

LEGO Star Wars™ 75265 T-16 Skyhopper™ a Buckalakó™ ellen Microfighter
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készülj fel a T-16 Skyhopper és a Buckalakó harcára a vadászrepülőgéppel a Tatuin sivatagban! Ugorj Buckalakó nyergébe Tusken harcos segítségével. Esetleg egyesítsd erődet Skyhopper pilótával és támadjátok meg ellenfeleiteket. Játszd újra a Star Wars: Egy új remény című film klasszikus Tatooine jeleneteit!

LEGO Star Wars™ 75317 Mandalorian és gyerek
5 990 Ft 5 790 Ft

Készítsd el a 2 legnépszerűbb karakter lenyűgöző verzióját a Star Wars sorozatból: The Mandalorian a LEGO® BrickHeadz™ játékból! Rögzíts a Mandalorian hátára egy blaster puskát, és tegyél a kezébe egy blaster pisztolyt. Csak akkor lesz kész a zsoldos vadász a harcra. Állíts fel a gyermekednek egy légpárnás hajót és a füleit az szerint állítsd be, hogy boldog-e, vagy ellenkezőleg szomorú.

Metal Earth Star Wars R2-D2 droid
4 800 Ft 4 480 Ft

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített R2-D2 pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

LEGO Star Wars 75215 Cloud-Rider Swoop Bikes
9 990 Ft

Segíts Tobias Beckettnek megévdeni az értékes coaxiumot Enfysem Nestem és Weazelem szupergyors motorkerékpárjaik elől a LEGO® Star Wars 75215 Cloud-Rider harci motorkerékpárok készletből! Mindegyik speeder nagy motorral rendelkezik a maximális sebesség érdekében, kilövőkkel vannak felszerelve. Sikerül Tobiasnak megszöknie még mielőtt a kapzsi gengsztereknek sikerül ellopni a coaxiumot? Ez attól függ, hogy hogy játszol ezzel a szórakoztató LEGO Star Wars sorozattal!

Jerry Fabrics STAR WARS Rohamosztagos Ágyneműhuzat
7 590 Ft

Jerry Fabrics ágyneműhuzat a Csillagok háborújából jól ismert Rohamosztagos mintázatának köszönhetően bárki hálószobájába illik, aki szereti a legendás filmet. 100% pamutból készült, így kíméletes a bőrhöz és kényelmes alvást biztosít. A csomag egy párna- és egy paplanhuzatot tartalmaz.

Ravensburger Puzzle 165612 The Mandalorian - "Baby Yoda" 500 darab
3 310 Ft 3 250 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű The Mandalorian mintás puzzle összerakása közben a Ravensburger márkától. A puzzle 500 darabból áll, amiből egy a Baby Yodát, Mando-t és Ig-11-et ábrázoló képet rakhatsz ki. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Metal Earth BIG Londo´s Millennium Falcon
12 720 Ft 10 870 Ft

Szuper 3D-s fém Metal Earth – Millennium Falcon modell az új Star Wars kollekció részét képezi nagy kialakításban. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Jerry Fabrics Star Wars 9 ágynemű
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kylo Ren motívum a Csillagok háborújából még a legnagyobb lázadókat is behúzza a kiságyba. Az ágynemű a Jerry Fabrics márkától egészséges pamutból készült, cipzárral zárható. A paplan méretei 140×200 cm és párnák 70×90 cm.

LEGO Star Wars™ 75256 Raketában Kylo Ren™
35 590 Ft 35 190 Ft

Utazz a galaxisban a Kylo Rena személyi rakétában. Mindene megvan, amit csak egy vezér kívánhat, beleértve az összecsukható szárnyakat a rugós kilövőket, melyeket elijesztik a betolakodó harcosokat! A fülkében hely van a legénység számára is, valamint a Ren vitéznek is.

Star Wars figura Baby Yoda, 15 cm
8 710 Ft 8 090 Ft

Egy eddig ismeretlen eredetű aranyos és ikonikus lény, ami elvarázsolta az egész világot, ő Baby-Yoda. Ezt a 15 centiméteres műanyag figurát a Mandalorian sorozat titokzatos karaktere ihlette, ami a sikeres Csillagok háborúja történetéhez kapcsolódó folytatás.

LEGO Star Wars™ 75277 Boba Fett sisakja
18 790 Ft 18 590 Ft

Üdvözöld a legendás embervadászt ezzel a csodálatos LEGO® Star Wars™ Boby Fett sisakmodellel. Ragadd meg a sisak egyedi formáját és a Mandalorian páncél részleteit a LEGO darabokkal, majd helyezd a modellt az információs címkével ellátott talapzatra.

LEGO Star Wars™ 75264 Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
3 690 Ft

Legyél a Első Rend küldetéseinek parancsnoka Kylo Rena űrsiklójával. Repülj a Starkiller bázisról és tedd a szrányakat repülő módba. Lőj a kilövőkkel az Ellenállás hajójára. Szállj le járműveddel és támadj Kylo Ren fénykardjával. Játssz epikus csatákat a filmből: Skywalker Kora, esetleg találj ki saját galaktikus kalandokat.

LEGO Star Wars™ 75250 Speeder hajsza
16 190 Ft

Versenyezz Rey-el és BB-8-al a távoli bolygók közt az öt speederrel. Hasonlóképpen, mint a Star Wars™: Skywalkera kora filmben, a speeder azt a benyomást kelti, hogy lebeg! De vigyázat, az Első Rend a sarkadban van saját speederjén -a türkiz csapat kész támadni Itt az idő elővenni a lézerkardot és Rey segítségével úgy megleckéztetni a katonákat, hogy azok azt sose felejtsék el.

LEGO Star Wars™ 75284 Ren lovagjai űrhajó
25 090 Ft 21 590 Ft

A Ren lovagjai Reyt követik az űrhajójukkal! Ez a nagyszerű űrhajó fénysebességgel mozog, és a lovagok mindent megfigyelhetnek a pilótafülkéből. Rejtőzz el a rugós lövedékek elől. Állítsd meg Kylo Ren állig felfegyverzett katonáit Rey fénykardja segítségével. Be kell vetned az összes Jedi-erőd, hogy a rossz fiúk ne kapjanak el!

Star Wars E9 Figura - C-3PO
4 290 Ft

Hozzál haza egy darabot egy távoli galaxisból! Élvezd az izgalmas kalandot a StarWars figurákkal és a Star Wars kollekció más ismert tárgyaival: A galaxis hősei. Minden ikonikus figura 12,5 cm nagyságú, amelyet a Csillagok háborúja film ihlette és egy útmutató a Jedi lovagok edzésére. Az erő legyen veled!

Star Wars Fénykard - Kylo Ren

Star Wars Fénykard - Kylo Ren

Értékelés: 3,6
4 030 Ft

Akció

Légy olyan, mint egy igazi hős a Csillagok háborújából ezzel a legendás karddal! A galaxis sorsa a kezedben van. A csuklód egy csapásával taszítsd elő a kardodat, és élvezd a feszültségekkel és cselekedetekkel teli szórakozást! A kard nem világít, és nem ad ki hangokat.

Kis Műanyag doboz Star Wars, 13 l
3 690 Ft 3 290 Ft

Tároló doboz a közkedvelt Star Wars motívummal, mely térfogata 13 l és jtökéletes megoldás kisebb játékok, építőkockák vagy más tárgyak tárolására . A doboz műanyagból készült, és a kapcsos zárás biztosítja, hogy a fedél magától ne nyíljon fel.

Metal Earth Star Wars Darth Vader TIE Fighter űrrepülűje
4 610 Ft

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített Darth Vader TIE Fighter pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Metal Earth AT-AT Birodalmi lépegető
4 480 Ft

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített Birodalmi lépegető pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Metal Earth SW Kylo Ren´s Command shuttle
4 340 Ft 4 210 Ft

A Csillagok háborújából ismert Kylo Ren´s Command shuttle csodálatos fém 3D modellje. A Metal Earth minden modellje az utolsó részletekig lézerrel van kivágva. A modell elkészítéséhez semmilyen ragasztóra nincs szükség. 14 éves kortól alkalmas.

LEGO Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™
216 690 Ft 213 290 Ft

Cél a csillagok a **Millenium Falcon ** űrhajóban a LEGO Star Wars-tól! 7500 darabos szupergyors koréliai Han Solo hajója ** elképesztő részletességgel kidolgozott és szórakoztató elemeket tartalmaz **. Csillagok háborúja megkezdődhet!

LEGO Art 31200 Star Wars™ – Sith™
39 190 Ft 35 690 Ft

Vágytál arra valaha, hogy egy ikonikus gonosztevő portréja legyen otthonodban? Most összerakhatod a hatalmas Sith Lord 3 portréjának egyikét és közben kellemesen ki is kapcsolódhatsz. A zenei aláfestés tovább fokozza az építés élményét és érdekes, az építéssel kapcsolatos történeteket is megtudhatsz belőle.

Rubie's Star Wars X-Wing Fighter Pilot
11 490 Ft

Jelmez a Csillagok háborúja sorozatból. A legendás X-Wing gép pilótái korábban megmentették a lázadók esélyét arra, hogy legyőzzék Palpatin szenátort, és ismét fontos elemévé váltak az Ébredő erő hetedik epizódjában. Természetesen minden rajongó örömére.

LEGO Star Wars 75244 Tantive IV
61 890 Ft

Építsd meg saját Tantive IV-ot, a lázadók ikonikus űrhajóját. Menekülj el a birodalomból Bail Organnal, Leia hercegnővel és más lázadók segítségével ezen a hajón! Töltse fel rakteret, ellenőrizze az lövegtornyokat és helyezd a minifigurákat a hajóba. Indítsa be a motorokat, fogd meg a fogantyút és emelkedj fel az űrbe! Tervezze meg a merész küldetéseket a konferencia teremben, és ha bajba kerülsz, ugorj be a menekülési modulba, és juss el biztonságos területre.

LEGO Star Wars™ 75272 Vonreg vadászgép TIE
21 190 Ft 20 490 Ft

Kezd el az Első rendű küldetést ezzel a szupergyors Vonreg TIE vadászgéppel. Készítsd elő az űrhajót a dokkoló toronyban. Ugorj be a pilótafülkébe és repülj el harcolni! Kapcsolj rá a legnagyobb sebességre és tüzelj a rugós ejektorokból. És az akció nem fejeződik be a leszállás után se. Át fogja magát lövöldözni a győzelemhez az ellenalás hőse Finn, vagy a sötét oldal fog nyerni?

Metal Earth 3D puzzle Star Wars: BIG Imperial Star Destroyer
18 290 Ft 17 680 Ft
+ ingyen szállítás

Csodás 3D fém Metal Earth modell- Star Wars: BIG Imperial Star Destroyer. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Jerry Fabrics Csillagok Háborúja 9 ágynemű
3 790 Ft

Kylo Ren -nel a Csillagok háborújából az elalvás még a legnagyobb lázadónak is könnyebb lesz. Az ágynemű a Jerry Fabrics márkától egészséges pamutból készült, és szépen kiegészíti az ágyneműt ugyanazzal a motívummal. Méretei 90×200 cm.

Metal Earth 3D puzzle Star Wars: R2-D2
13 390 Ft 12 910 Ft
+ ingyen szállítás

Nagyszerű 3D fém modell Metal Earth – Star Wars: R2-D2. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

LEGO Star Wars™ 75254 Felderítő kolosszus AT-ST™
19 490 Ft

Élvezd az akciót ezzel a remek AT-ST lépkedő tankkal a Star Wars™ The Mandalorian tévésorozatból! Ennek a nagyszerű sétálónak mindene megvan, amit az ember elvárhat tőle, beleértve az állítható lábakat és a forgó tornyot nyitható pilótafülkével és funkcionális kilövőkkel A szett része Mandalorian, Cara Dune és 2 harcos, akikkel azonnal elmerülhetsz a LEGO® Star Wars akcióban.

LEGO Star Wars™ 75263 Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
3 690 Ft

Figyelem, ellenállás harcosai! Egyesítsétek erőiteket Zorii Bliss-szel és harcoljatok a rossz Impérium ellen az Y-szárnyú™ Microfighterrel! Ugorjatok a pilótafülkébe, indítsátok el a motort és indulás az űrbe! Célozz fegyvereiddel az ellenségre és lőj a rakétákkal. Amint megnyered a harcot, térj vissza az alapra, javítsd meg a járművet és dicsekedj el barátaidnak.