LEGO Harry Potter 75981, Adventi naptár
10 990 Ft 9 590 Ft

Akció

Tedd kellemesebbé a karácsonyi várakozást a LEGO® Harry Potter™ kollekciójának 24 modelljével. Minden nap új meglepetés szerez majd örömet. A naptár mind a 24 ajtaja mögött varázslatos meglepetés vár rád. 6 minifigura is a naptár része és hozzájuk ráadásul a Harry Potter filmsorozatból jól ismert tárgyak és csodálatos kiegészítők is tartoznak. A figura- és modellgyűjteményed napról napra bővülni fog, és ezáltal bővülni fognak a lehetőségeid is a roxforti varázslatos karácsonyi bál által ihletett kalandok kitalálásához!

LEGO Harry Potter Roxforti Fúriafűz 75953
20 890 Ft 20 190 Ft

Akció

Utazz a Roxfort kastélyába Harry és Ron társaságában a repülő Ford Angliával, csak vigyázz a LEGO® Harry Potter™ 75953 Roxforti Fúriafűzzel! Késő – a repülő Ford Anglia lezuhant és az ágak közé gabalyodott. Szabadulj ki és osonj be a Roxfortba, mielőtt a gondnok, Argus Frics és Piton professzor észrevesznek! Szaladj a hálóhelyiségbe, pattanj be az ágyba és készülj az első napra, amikor újra elkezdhetsz varázsigéket tanulni, bájitalokat keverni és belevágni számos szórakoztató Harry Potter kalandba!

LEGO Harry Potter 75948 Toronyóra Roxfortban-19%
35 990 Ft 28 990 Ft

Az ikonikus hely bejárata a Harry Potter filmekből ezzel a roxforti toronyórával. Csatlakozz Harryhez, Hermione Grangerhöz és barátaikhoz Dumbledore dolgozószobájában, menj a fekete mágia kivédése órára, nézd meg a kórházi szárnyat és a prefektusi fürdőszobát. A toronyórán állíthatod az időt és kalandozz az Időnyerővel. Ne felejts el részt venni a karácsonyi bálon és táncolj a speciális funkció segítségével. Mikor belépsz a toronyba, már soha többé nem akarsz kijönni!

LEGO Harry Potter 71043 Roxfort-vár
129 990 Ft 112 090 Ft

Akció

Ez a rendkívül kidolgozott gyűjtőkészlet a LEGO Harry Potter több, mint 6000 darabból áll, és érdekes építészeti élményeket kínál. A csomagban szerepelnek a Harry Potter sorozat kiemelkedő jelenetei, amelyek emlékeztetnek a tornyokra, csúcsokra, kamrákra, osztálytermekre, teremtményekre, tövisekre és Hagrid kunyhóra, valamint számos egyéb legendás helyszín jellegzetességgel.

LEGO Harry Potter 75947 Hagrid kunyhója: Csikócsőr megmentése
19 090 Ft

Akció

hippogriff, Csikócsőr megmentése a gonosz miniszter és a kivégzés elől. Ezt a csodás LEGO® készletet a Harry Potter™ és az azkabani fogoly című film inspirálta, melyben Harry, Ron Weasly és Hermione Granger együtt mennek Hagrid kunyhójához, ami tele van érdekes dolgokkal és ahol ég a tűz. Rejtőzz el a sütőtök között a miniszter elől, majd kösd ki a láncot és vezesd biztonságos helyre Csikócsőrt.

LEGO Harry Potter 75966 A Szükség Szobája
5 990 Ft 5 590 Ft

Akció

Mozdítsd a panelt, fedezze fel A Szükség Szobájának rejtett bejáratát, és csatlakozzon Harry Potterhez, Hermione Grangerhez és Luna Lovegoodhoz a Sötét varázslatok kivédésének gyakorlásához! Segíts Harrynak a Patrónus varázslat megtanításában – Lunának nyúl, Hermionénak pedig vidra patrónusa van. Célozd meg a mechanikus halálfalót, és mutassa meg mindenkinek, mit gondolsz a szabályokról – robbantsd fel őket.

LEGO Harry Potter 76384 Varázslatos pillanatok a Roxfortból: Gyógynövénytan óra
9 990 Ft 8 690 Ft

Akció

Elég kinyitni a könyvet és a gyerekek máris a roxforti üvegházban találják magukat! A gyógynövénytan óra Bimba professzorral máris kezdődik Fogd meg a varázslatok könyvét az öltözőszekrényedből, és kísérd Cedric Diggory-t és Neville Longbottomot a Hugrabug-ház házvezető tanárának órájára. Öntözd meg a varázslatos növényeket, dolgozz a tökágyásokon és ültesd át a varázslatos mandragórákat – ne feledd el először felhelyezni a fülvédőket!

LEGO Harry Potter 76385 Varázslatos pillanatok a Roxfortból: Bűbájtan óra
9 990 Ft 8 690 Ft

Akció

Mihelyst a gyerekek kinyitják ezt a mágikus könyvet, egyből a bűbájtan óra tantermében találják magukat, Flitwick professzor óráján! Csatlakozz Harry Potterhez és Cho Changhoz, és figyelj oda a Hollóhát-ház házvezető tanárának magyarázatára, aki egy kupac könyvön áll, hogy mindenki számára jól látható legyen. Ragadd meg a bűbájok könyvét és gyakorold egy tollpihént a lebegtető bűbájt – Wingardium Leviosa!

LEGO Harry Potter 76382 Roxfort™ pillanatai: Átváltozás óra
9 990 Ft 8 690 Ft

Akció

Csak nyisd ki a könyvet, és a gyerekek hirtelen McGalagony professzor átváltoztatástan órájára kerülnek a Roxfort tanteremében. Fogj egy varázslatok könyvet az öltözőszekrényből, és csatlakozzon Hermionéhez és Ronhoz, akik egy átalakulás órára készülnek a Griffendél ház igazgatójával. Ronnak segítségre van szüksége, miközben megpróbálja csészévé változtatni patkányát!

LEGO Harry Potter 76383 Roxfort™ pillanatai: Bájitaltan óra
9 990 Ft 8 690 Ft

Akció

Nyisd meg a mágikus készletet könyv formájában, és lépj be a Roxfort földalatti osztályterembe! Piton professzorral a bájitaltan csak most kezdődik. Gyors! Fogd meg a mágikus kellékeket a polcról, és csatlakozz Draco Malfoyhoz és Seamus Finniganhez – egy óra bájital vár rád a Mardekár ház igazgatójának vezetésével.

LEGO Harry Potter 75957 Rescue Magic Bus
12 390 Ft

Akció

Csatlakozz Harry Potterhez egy vad, mágikus útona mentőbuszon. Nyissa ki a csuklós oldalsó panelt a belépéshez a háromszintes buszba és töltsd meg Harry bőröndjét A busz legfelső emeletén is nagyon szórakoztató lehet, csak nyisd ki a tetőt! Stan Road jegyeket ad ki, és Ernie Boulevard még tovább fejleszti vezetési stílusát, ezért vigyázz az ágyra, amely hátrafelé mozog, és el ne érje a csillárt, amely az egész körül épül – ez egy fárasztó út lesz!

LEGO Harry Potter 75968 Privet Drive 4.
21 690 Ft 21 290 Ft

Akció

Vess egy pillantást a Pivet Drive 4. háza körüli utcára és Dursley-ék házára, és hagyd, hogy magával ragadjon a mágikus légköre. Kukkants be a lépcső alatti gardróbba, ahol Harry Potter alszik. Forgasd el a gombot, hogy a Roxfortból érkezett levelek kirepüljenek a kéményből, és találkozz Dobbival Harry emeleti szobájában. Segíts Harrynek elmenekülni a repülő autóban, egy Ford Anglia-ban, Ronnal, miközben Dudley, Petunia néni és Vernon bácsi megpróbálja megállítani az isteni beavatkozást.

LEGO Art 31201 Harry Potter™ Roxfort házak címerei
42 990 Ft 37 590 Ft

Akció

Készülj fel a kedvenc Roxfort házad tiszteletadására! Építs fel egyet a négy címer közül, vagy szerezd meg mind a négyet, és így a Roxfort címered legyen teljes. A zenei kíséret még tovább fokozza az alkotás élményét és teljesen magával ragad. Amint az alkotás elkészült, adjál hozzá egy Harry Potter logóval™ ellátott exkluzív darabot, és büszkén állítsd ki az alkotásodat.

LEGO Harry Potter 75969 Roxfort csillagvizsgáló ​​torony
31 190 Ft 28 790 Ft

Akció

Roxfort csillagvizsgáló tornyában csodálatos szereplők és varázslatos funkciók egész sora várja, hogy felfedezd őket. Látogass el Harryvel Horatius Lumpsluck professzor tantermébe, és csatlakozz a többi diákhoz az ünnepélyen. Ne felejtsd el felkeresni a varázslatos mandragórákat az üvegházban! Ezután pedig vedd szemügyre a Hollóhát hálótermét, és vegyél részt az asztronómia órán.

LEGO Harry Potter Roxforti nagyterem 75954
32 290 Ft 29 190 Ft

Akció

Utazz a LEGO® Harry Potter™ 75954 Roxforti nagyterembe rengeteg mókáért és varázslatos kalandokért! Rendezz egy lakomát a nagyteremben, szervezd meg a beosztási ceremóniát, majd húzd elő a varázspálcádat és állj ki egy párbajra Draco Malfoy™ ellen! Mássz fel a mozgó lépcsőkön, hogy felfedezd a nagy lépcsőtornyot, sajátítsd el a bájitalkészítés művészetét a tanteremben, fedezd fel Edevis tükrének váltakozó tükörképeit és segíts Harrynek, Hermionének és Ronnak megküzdeni a gonosz Baziliszkusszal, hogy végül legyőzzétek Voldemort nagyurat!