Vidaxl tömör tíkfa TV-szekrény 120 x 35 x 35 cm (244575)

Vidaxl tömör tíkfa TV-szekrény 120 x 35 x 35 cm (244575)

Száma: 37360022
Közvetlenül partnerünktől
Ez a tömör tíkfából készült, gyarmatosító stílusú TV-szekrény rusztikus bájt kölcsönöz otthonának. Kisszekrényként, Hifi-szekrényként, vagy egyéb módon egyaránt használható. Ez a TV-állvány masszív asztallappal rendelkezik, melyre TV-t, routert, multimédiás eszközöket, vagy dekoratív tárgyakat, p… További információ
62 790 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 37360022

Leírás

Ez a tömör tíkfából készült, gyarmatosító stílusú TV-szekrény rusztikus bájt kölcsönöz otthonának. Kisszekrényként, Hifi-szekrényként, vagy egyéb módon egyaránt használható.

Ez a TV-állvány masszív asztallappal rendelkezik, melyre TV-t, routert, multimédiás eszközöket, vagy dekoratív tárgyakat, pl.: fényképeket, gyümölcskosarat vagy vázát helyezhet. A 2 nyitott polc és a 1 tárolórekesz elegendő helyet kínál ahhoz, hogy kisebb dolgokat rendezetten és elérhető közelségben tartson. Ez a TV-szekrény erős, kovácsolt vaslábazattal rendelkezik. Rendkívül könnyen összeszerelhető.

Figyelem: A bútor színe minden példány esetében más, így ezek a TV szekrények mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított tíkfa + kovácsolt vas lábak
  • Mérete: 120 × 35 × 35 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 2 fiókkal és 1 tárolórésszel
  • Könnyen összeszerelhető
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.