Karácsonyfa Kaukázusi jegenyefenyő 180 cm

Karácsonyfa Kaukázusi jegenyefenyő 180 cm

Száma: 36199008
Közvetlenül partnerünktől
A fa leírása Kaukázusi jegenyefenyő 180 cm hagyományos ágakkal. A 2D-s és 3D-s tűlevelek kombinációi  természetes megjelenést biztosít a karácsonyfának. A csúcsminőségű PREMIUM kollekci&oacu További információ
89 310 Ft
Partnerünktől: All4Customer, s.r.o.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: All4Customer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 36199008

Leírás

A fa leírása

Kaukázusi jegenyefenyő 180 cm hagyományos ágakkal. A 2D-s és 3D-s tűlevelek kombinációi  természetes megjelenést biztosít a karácsonyfának. A csúcsminőségű PREMIUM kollekcióhoz tartozó fáink egyedülálló megjelenését a tapasztalt termék-dizájner csoportunk biztosítja.

A karácsonyfa természetes külsejével valódi karácsonyi hangulatot varázsol az otthonába. Bármilyen módon feldíszítheti, a saját ízlésének megfelelően.

A fához erős FÉM ÁLLVÁNYT kap tőlünk INGYENESEN, gumizott lábakkal és egy erős kartondobozzal, a karácsonyfa tárolásához.

Az összeállítás módja Kaukázusi jegenyefenyő

Ugyanúgy, mint a többi karácsonyfánk esetében, ennek az összeállítása és további kezelése is rendkívül egyszerű. Az Snap Tree™ típusú rendszer prémium osztályú megoldás, amellyel sok munkát megtakaríthat az összeállításnál. Az ágakon egy csukló van, amely, ha a karácsonyfát behelyezi az állványba, bebiztosítja, hogy a fő ágak automatikusan szétnyíljanak egy adott szögben és Önre már csupán a kisebb ágak beállítása az Ön ízlésének megfelelően.

Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk Önnek!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.