Pedrini Kotyogós kávéfőző 6 csészéhez

Pedrini Kotyogós kávéfőző 6 csészéhez

Száma: 24324643
Elegáns alumínium kotyogós kávéfőző gyönyörű retro színben az olasz Pedrini márkától. Kóstold meg az erős, de finom kávét. Hosszabb használat után a kávéfőző patinát hoz létre, amely még jobb ízt ad az elkészített kávénak. További információ
9 290 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 24324643

Leírás

Pedrini Kotyogós kávéfőző 6 csészéhez

Jellemzők

  • Kiváló minőségű és funkcionális anyagok – acél, alumínium és szilícium
  • Az alumínium kotyogós kávéfőzők továbbra is népszerűek a patina miatt, amely jobb ízt ad a kávénak
  • Az alumínium jobban vezeti a hőt
  • Kiváló minőségű műanyagból készült fautánzatú fogantyú, gyönyörű retro színben
  • Ne dörzsöld le a belsejében kialakult barnás patinát, ez fontos a kávé megfelelő ízéhez
  • Első használat: Az első használat előtt csavard ki a kávéfőzőt, és öblítsd le az összes alkatrészt meleg vízzel. Ha először főzöl, javasoljuk, hogy kevesebb kávét használj, és öntsd ki ezt a tételt. Csak a második és a további főzéskor lesz megfelelő íze a kávénak.
  • Kávé: Javasoljuk az eszpresszó kávé használatát. Inkább pörkölt és durvára darált. Semmi esetre sem ajánljuk a kávékivonatokat, az instant kávét és a német keverékeket. Túl savasak és finomak az eszpresszóhoz, eltömíthetik a szűrőket és károsíthatják a kávéfőzőt
  • A kávéfőző karbantartása: Ne használj erős tisztítószereket, hogy elkerüld a kávéfőző felületének károsodását
  • Figyelmeztetés: Minden főzés előtt győződj meg arról, hogy a kávéfőző egyik alkatrésze sem hiányzik, és a kávéfőzőt vízzel és kávéval is feltöltötted. Az kávéfőző víz nélküli melegítéséből adódó leégés nem ok reklamációra. Ezeket az égett foltokat nem lehet eltávolítani. Ez esztétikai sérülés, amely nem rontja a termék működését. A víz foltokat okozhat a falain és az alján. Ezek nem termék- vagy anyaghibák. Ne hagyd a kávéfőzőt párás környezetben. Ha hosszabb ideig nem használod, ügyelj arra, hogy a kávéfőzőt elmosva, szárítva és szellős helyen tárolod. Ellenkező esetben penész képződhet benne. Ha széles főzőlapon vagy nagy lángon főzöl, a kávéfőző külső falai megéghetnek.
  • Mosogatógépben nem mosható
  • Minden típusú tűzhelyen használható, kivéve az indukcióst

Technikai adatok

Edény típusa Kotyogós kávéfőző
Típus Vízforraló
Anyaghasználat Alumínium
Indukciós főzőlap Nem
Fütyülős teáskanna Nem
Tejhabosító Nem
French Press Nem
Szín világoskék
Térfogat 270 ml

Hivatkozások

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.