Pedrini Moka kotyogós kávéfőző, 2 adag

Pedrini Moka kotyogós kávéfőző, 2 adag

Száma: 24324584
Elegáns alumínium mokkás kávéfőző gyönyörű retró színben az olasz Pedrini márkától. Élvezd az erős, de finom kávét. Hosszabb használat után a vízforraló patinát hoz létre, amely még jobb ízt ad az elkészített kávénak. További információ
6 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 24324584

Leírás

Pedrini Moka kotyogós kávéfőző, 2 adag

Jellemzők

  • Kiváló minőségű és funkcionális anyagok – acél, alumínium és szilícium
  • Az alumínium moka kotyogós kávéfőzők továbbra is népszerűek a patina miatt, amely jobb ízt ad a kávénak
  • Az alumínium jobban vezeti a hőt
  • Minőségi műanyagból készült fogantyú fautánzatban, gyönyörű retro színben
  • Ne dörzsöld a belsejében kialakult barnás patinát, ez fontos a kávé megfelelő ízéhez
  • Első használat: Az első használat előtt csavard ki a kávéfőzőt, és öblítsd le az összes alkatrészt meleg vízzel. Ha először főzöl, javasoljuk, hogy kevesebb kávét használj, és öntsd ki ezt a tételt. Csak a második illetve a további főzéskor lesz megfelelő íze a kávénak.
  • Kávé: Javasoljuk az eszpresszó kávé használatát. Inkább pörkölt és durvára darált kávét használj. Semmi esetre sem ajánljuk a kávékivonatokat, az instant kávét és a keverékeket. Túl savasak és keserűk az eszpresszóhoz, eltömíthetik a szűrőket és károsíthatják a kávéfőzőt
  • A kávéfőző karbantartása: Ne használj erős tisztítószereket, hogy elkerüld a kávéfőző felületének károsodását
  • Figyelmeztetés: Minden főzés előtt győződjön meg róla, hogy a kávéfőző egyik alkatrésze sem hiányzik, és a kávéfőzőt vízzel és kávéval is feltöltötted. Az edény víz nélküli melegítéséből adódó kávéfőző égés nem ok reklamációra. Ezeket az égett foltokat nem lehet eltávolítani. Ezek esztétikai sérülések, amelyek nem okoznak gondot a termék működésében. A víz foltokat okozhat a kávéfőző falán és az alján. Ezek nem hibásak, és nem termék- vagy anyaghiba. Ne hagyd a kávéfőzőt párás környezetben. Ha hosszabb ideig nem használod, ügyelj arra, hogy a kávéfőzőt elmosva, kiszárítva és szellős helyen tárold. Egyébként penész képződhet benne. Ha széles tűzhelyen vagy nagy lángon főzöl, a kávéfőző külső falai megéghetnek.
  • Mosogatógépben nem mosható
  • Minden típusú tűzhelyen használható, kivéve az indukciósat

Technikai adatok

Edény típusa Kotyogós kávéfőző
Típus Vízforraló
Anyaghasználat Alumínium
Indukciós főzőlap Nem
Fütyülős teáskanna Nem
Tejhabosító Nem
French Press Nem
Szín világoskék
Térfogata 130 ml

Referenciák

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.