PHILIPS CA6706/10

Értékelés: 3,8 6 értékelés Márka: PHILIPS Katalógus száma: 1082108

Kiárusítás

PHILIPS CA6706/10

CA6706/10 Philips Brita készlet a kávéfőzője karbantartására lehetővé teszi az eszpresszógép hibáinak megelőzését, mindemellett biztosítja annak tiszta és gondmentes működését. Ez a készlet biztosítja készüléke maximális teljesítményét. További információ

15990
3.8 6

15 990 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 1082108

Leírás

Termékleírás

4K Ultra HD 4K Ultra HD

Legfőbb előnyök

Eszpresszógép hatásos védelme

*Minden amire automata gépezeted tökéletes védelme érdekében szükséged van
  • A vízkő tökéletes eltávolítása a gépezetből
  • Védi eszpresszó gépezetét a szennyeződések lerakódásától
  • BRITA INTENZA + Frissen filtrált víz a kávé gazdagabb aromájáért

Hosszabb élettartam

  • A tisztább víz meghosszabbítja eszpresszó géped élettartamát

Kávéfőződ megbízható védelme

  • Védi a rendszert a vízkő lerakódástól

Tulajdonságok

Tisztább víz kávéfőződ számára

A vízszűrő meghosszabbítja eszpresszógéped élettartamát, ezzel biztosítva a hosszú időn át tartó legfinomabb ízű kávé élményét.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Készítmény az eszpresszógép vízkőtlenítésére

Készítmény az eszpresszógép vízkőtlenítésére A Philips Saeco készítmény a vízkő eltávolítására az eszpresszófőző gép minden vízkörét tökéletesen kitisztítja.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Minden, amire készüléked számára szükséged van

A készlet a Philis karbantartására az eszpresszógép tökéletes teljesítményének megtartására a Philips és a Saeco készletek a legideálisabbak
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Óvd a kávéfőzőt

Tablettáink a kávéolaj eltávolítására minden felesleges kávémaradványt eltávolítanak, és ezzel egyidőben hatékonyabbá teszik az eszpresszófőző teljesítményét, hogy az a legjobb eredményt hozza. Ezt a ciklust legalább havi egyszer ajánljuk elvégezni.
4K Ultra HD 4K Ultra HD
h2> Vízkőtől védve Ez a speciális készítmény a vízkő eltávolítására óvja készülékét a vízkő felhalmozódásától, amely a készülék teljesítményére és a kávé ízére hatással van. A készítmény nagyon hatékony, biztonságos és könnyen használható. Amennyiben igazán hatékony vízkőtlenítést akarsz elérni, ismételd meg a vízkőeltávolítás folyamatát szükség szerint, vagy 250 csésze kávé elkészítése után a vízkeménységtől függően.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Eredeti Philips

Kizárólag a Philips társaság kiegészítőit használd, hogy biztos lehess abban, hogy a készülék gond nélkül fog működni, hosszú ideig. A Philips kiegészítői az egyedi ajánlott kiegészítő a Philips és Saeco készülékek számára.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Műszaki adatok

Csomag tartalma

  • 2 üveg készítmény a vízkő eltávolítására, 2 filtrációs patron BRITA INTENZA+, 6× kávéolaj eltávolító, 6× tejadagoló tisztító, vazelin

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Kiegészítő típusa tisztítószerek és illatosítók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.