PHILIPS CA6903/22

PHILIPS CA6903/22

Száma: 1082147
CA6903/22 Philips Saeco AquaClean vízszűrő 2 darab gondoskodik arról, hogy a víz mindig tiszta, a kávé pedig finomabb legyen. Az AquaClean vízszűrő úgy szűri a vizet, hogy a kávé intenzív aromával rendelkezzen, valamint csökkenti a készülék vízkőtlenítésének szükségességét. További információ
13 990 Ft
Termék ára
Forgalmazó: MALL
14 790 Ft -tól

Raktáron 5-nél több db

2023.2.01 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.01 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1082147

Leírás

4K Ultra HD 4K Ultra HD

Legfőbb előnyök

**Felejtsd el a vízkőtlenítést akár 5000 csésze ** * erejéig
 

  • Természetesen távolítja el a kalciumot az ioncsere technológiának köszönhetően
  • Készüléked a mikroporózus szűrőnek köszönhetően nem dugul el.

**A tiszta víz hozzájárul a finom kávéhoz **

  • Az optimálisan tiszta átlátszó víz szabadalmazott vízáramlással
  • Mikroporózus szűrő mindenféle szennyeződést blokkol

**Egyszerű felszerelés és használat **

  • A szűrő egyszerű aktivlása a click&go rendszernek köszönhetően
  • Az AquaClean szűrő aktiválásával deaktiválod a vízkőtlenítés figyelmeztető jelzést

A kávéfőző megbízható védelme

Tulajdonságok

Természetesen távolítja el a kalciumot

Az ioncsere technológia eltávolítja a kalciumot a vízből még azelőtt, hogy az a készülékbe jutna, tehát megakadályozza annak felhalmozódását. Amennyiben a szűrőt időben kicseréled, amikor a készülék igényli, minden szűrővel akár 625 csésze kávé ízét élvezheted *
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Jobb íz hosszan tartó ideig

Az AquaClean szűrő hosszabb ideig segít megőrizni a kávé ízét, és megakadályozza a készülék eltömődését olyan innovációs funkcióknak köszönhetően, mint az Ioncsere technológia, szabadalmaztatott vízáramlás, mikroporózus szűrő.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Optimálisan tiszta átlátszó víz

Az AquaClean szűrőnek biztosítják, hogy az automata kávéfőződbe csak tiszta szűrt víz kerüljön, mely által csökken a vízkőtlenítés szükségessége. Az AquaClean szűrőnek köszönhetően akár 5 000 * csésze kávé ízét élvezheted, anélkül, hogy a készüléket nyolcszoros szűrőcserével vízkőtlenítened kéne.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

A szűrő mindenféle szennyeződést blokkol

A kávé készítésekor a víz megszabadul minden apró szenyeződéstől, a csésze kávéd vizének mennyisége túlszárnyalhatatlan lesz. A mikroporézis szűrő megakadályozza a víz kontaminációt, így biztos lehetsz benne, hogy minden csésze kávé friss és finom.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Egyszerűen aktiváld a szűrőt

Ezen ellenálló elem beszerelése már nem is lehetne gyorsabb. Elegendő az AquaClean szűrő felkattintása a Saeco szuper automata eszpresszógép aljn lévő víztartályra, a felhasználói felületes aktiválod, és akár 5000 csésze erejéig tökéletesen tiszta kávét élvezhetsz vízkőtlenítés szükségessége nélkül *.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Figyelmeztetés a vízkőre

Az AquaClean szűrő aktivációjával automatikusan deaktiválódik a vízkő eltávolításra való figyelmeztetés. Ezáltal korlátlan mennyiségű finom kávét fogyaszthatsz anélkül, hogy vízkőtlenítened kellene. A figyelmeztető jelzést a vízkő eltávolítására 8 szűrőcsere után ismételten aktiválódik. Az AquaClean szűrővel ellátott készülékek a víztartályon cetlivel vannak ellátva.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Eredeti Philips

Kizárólag a Philips társaság kiegészítőit használd, hogy biztos lehess abban, hogy a készülék gond nélkül fog működni, hosszú ideig. A Philips kiegészítői az egyedi ajánlott kiegészítő a Philips számára
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Műszaki adatok

Csomagolás tartalma

  • 2× AquaClean vízszűrő"
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.