Hama Xavax Rondell Kapszulatartó állvány, 48 db
7 590 Ft

Hama Xavax Rondell Kapszulatartó forgó állványa elegáns vonalvezetésű és praktikus tároló. Rendszerezett tárolást biztosít a kapszulák számára, megkönnyítve ezzel a mindennapi használatot, amely ezáltal gyorsabbá válik. Az állvány 6 kisebb tartóból áll, mindegyiken 8 kapszulát helyezhet el, így összesen 48 hellyel gazdálkodhat. A kapszulákat igényei szerint csoportosíthatja, típus szerint vagy akár a napi használat sorrendjében.


Hama Xavax Rondello Kapszulatartó állvány, 32 db
7 690 Ft

A Hama Xavax Rondello Kapszulatartó állvány Dolce Gusto kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány elegáns rendszerezést biztosít 32 db kapszula számára. Az tartó 8 részre osztott, emellett forgatható, így könnyen és helytakarékosan tárolhatjuk kedvenc kapszuláinkat szín vagy íz szerint, hogy mindig kéznél legyen, akár otthon, akár az irodában.


Iris Maxxo Tassimo Kapszulatartó, (32db-os)
3 090 Ft

Az Iris Maxxo Tassima kapszula állvány segítségével rendszerezetten és stílusosan lehet tárolni a Tassima kávékapszulákat. Ideális választás minden háztartásba!


Scanpart Dolce Gusto Kapszulatartó állvány, 24 db
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart Dolce Gusto Kapszulatartó állvány Dolce Gusto kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, elegáns rendszerezést biztosít 24 db kapszula számára. A tartó 4 részre osztott, így könnyen és helytakarékosan tárolhatjuk kedvenc kapszuláinkat szín vagy íz szerint, hogy mindig kéznél legyen, akár otthon, akár az irodában.


Scanpart Nespresso Kapszulatartó állvány, 40 db
5 590 Ft

Scanpart Nespresso Kapszulatartó állvány Nespresso kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, elegáns rendszerezést biztosít 40 db kapszula számára. Az tartó 4 részre osztott, így könnyen és helytakarékosan tárolhatjuk kedvenc kapszuláinkat szín vagy íz szerint, hogy mindig kéznél legyen, akár otthon, akár az irodában.


Scanpart Tassimo Kapszulatartó állvány, 48db
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart Tassima kapszulatartó állvány elegáns vonalvezetésű és praktikus tároló. 3 külön részből áll, mindegyikbe 16 db kapszula helyezhető. Nyitott rendszere és a kapszulák különböző színe biztosítja az egyszerű és gyors használatot. A kapszulákat igény szerint lehet csoportosítani, típus szerint vagy akár a napi használat sorrendjében. Összesen 48 kapszulának biztosít kényelmes helyet.


Scanpart Tavola Swiss Nespresso Kapszulatároló, Fekete, 60 db
10 990 Ft

A Scanpart Tavola Swiss Kapszulatároló Nespresso kapszulák tárolására alkalmas. A tároló rendkívül praktikus könnyű műanyagból készült. A tárolót 6 doboz kapszulához tervezték, vagyis akár 60 db kapszulát tárolhatunk egyszerre, könnyen és praktikusan. A kapszulatároló fekete színű, így elegáns rendszerezést biztosít, akár otthon, akár az irodában.


Scanpart Tavola Swiss Kapszulatartó állvány
12 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart Tavola Swiss Kapszulatartó állvány Tassimo kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, elegáns rendszerezést biztosít 48 db kapszula számára. Az állvány forgatható, 3 oszlopban tárolhatjuk könnyen és átláthatóan kedvenc kapszuláinkatszín vagy íz szerint, hogy mindig kéznél legyen, akár otthon, akár az irodában.


Scanpart Tavola Swiss Linea Kapszulatartó állvány
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart Tavola Swiss Linea kapszulatartó állvány Dolce Gusto kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, elegáns rendszerezést biztosít 24 db kapszula számára. Kapszuláinkat rendezhetjük szín szerint, ezzel feldobva konyhánk, vagy irodánk hangulatát.


Scanpart Tavola Swiss Nespresso Kapszulatartó
3 990 Ft

2 990 Ft

Scanpart Tavola Swiss Nespresso Kapszulatartó praktikus, minimalista formatervezésével bármely stílusú konyhába ugyanolyan tökéletesen illik. Mágnesességének és a vele járó ragasztócsíkoknak köszönhetően egyszerűen elhelyezhető a falon, a konyhaszekrény ajtaján vagy a hűtőszekrényen is, így helytakarékosabb, mint bármely asztali tárolóállvány. Többféle színben is rendelhető, melyek egymással kombinálhatók is. Egyszerre maximum tíz kapszula tárolására alkalmas.


Scanpart Tavola Swiss Parco Kapszulatartó állvány
9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart Tavola Swiss Parco Kapszulatartó állvány Dolce Gusto kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, elegáns rendszerezést biztosít 24 db kapszula számára. Az állvány forgatható, így könnyen és átláthatóan tárolhatjuk kapszuláinkat szín vagy íz szerint, rendet tartva az irodában vagy a konyhában.


Scanpart U-Cap Inissia Nespresso Kapszulatartó állvány, 18 db-os
7 290 Ft

Scanpart U-Cap Lattissima Nespresso Kapszulatartó állvány kellemes, fekete-halványzöld színével és praktikus kialakításával bármely stílusú konyhapulton odaillően mutathat. 36 darab kapszula tárolására képes. Kifejezetten a Nespresso Inissia típusú kávéfőzőkhöz készült. Főzze le kedvenc kávéját még gyorsabban és még könnyebben, hogy minél hamarabb élvezhesse az ellenállhatatlan, egyedi Nespresso ízt!


Scanpart U-Cap Lattissima Nespresso Kapszulatartó állvány, 36 db-os
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart U-Cap Lattissima Nespresso Kapszulatartó állvány elegáns, fekete-fehér színével és praktikus kialakításával bármely stílusú konyhapulton odaillően mutathat. 36 darab kapszula tárolására képes. Kifejezetten a Nespresso Lattissima típusú kávéfőzőkhöz készült. Főzze le kedvenc kávéját még gyorsabban és még könnyebben, hogy minél hamarabb élvezhesse az ellenállhatatlan, egyedi Nespresso ízt!


TimeLife Kávékapszula állvány, fa
2 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus fehér kancsó alakú állvány körülbelül 15 kávékapszulára van szánva. Fábol van gyártva és ennek az állványnak köszönhetően a kapszulák mindig alaposan egy helyen lesznek tárolva nem mesze a kávéfőzőtől.


TimeLife Kávékapszula tartó 30 darabra
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus rozsdamentes tároló 30 darab 3,7cm-es átmérőjű kávékapszulára. A tartó két oldalra van felosztva, hogy könnyedén meg tudd különböztetni a kedvenc kávéd.


TimeLife Kávékapszula tartó Dolce Gusto 20 db
2 990 Ft

Praktikus rozsdamentes tároló akár 20 darab Dolce Gusto 5,5cm-es átmérőjű kávékapszulára. A tartó fel van osztva, hogy könnyedén meg tudd különböztetni a kedvenc kávéd.


Iris Maxxo Nespresso Kapszulatartó állvány, 40 db
4 490 Ft

3 790 Ft

Az Iris Maxxo Nespresso kapszulatartó állvány prémium minőségű rozsdamentes acélból készült. A kapszulatartó segítségével rendezetten, egy helyen tudja tartani a kávékapszuláit, akár egyszerre 40 darabot. A 28 centiméter magas tartónak köszönhetően nem kell többet azon aggódnia, hogy nem találja kedvenc ízesítésű kávéját.


Iris Maxxo Dolce Gusto Kapszulatartó (24db)
4 690 Ft

3 790 Ft

Az Iris Maxxo kávé kapszula állvány igazán stílusos, így egyedi dísze lehet bármely konyhának. Segítségével rendszerezheti a különféle kapszulákat, ezáltal többé nem kell bosszankodnia azon, hogy nem találja kedvenc ízesítésű kapszuláját. Rozsdamentes acélból készült, így sokáig konyhája dísze lehet.


Scanpart U-Cap Nespresso kapszulatartó, 24 db
7 290 Ft

Scanpart U-Cap Nespresso kapszulatartó a Nespresso Pixie kávégépekhez készült. A 24 db kapszula tárolására alkalmas tartóba egyszerűen belehelyezhető a kávégép, így mindig kéznél van. Tartsa kedvenc Nespresso kapszuláit stílusosan és rendezetten, akár az irodában, akár otthonában.


BARISTA&CO Kávékapszula  tartó Electric Steel
3 990 Ft

Erős, terhelésnek ellenálló huzalból készült. Ideális kávékapszula és az apró tárgyak tárolásához. A terméket jól kiegészítik a Barista&Co további termékei. Vonzó formájú, formatervezett kávékapszula tartó.


Iris Maxxo Dolce Gusto Kapszulatartó (18db-os)
2 790 Ft

2 590 Ft

Az Iris Maxxo Dolce Gusto kapszula állvány segítségével rendszerezetten és stílusosan lehet tárolni a Dolce Gusto kávékapszulákat. Ideális választás minden háztartásba!


Scanpart Tavola Swiss Vista Nespresso Kapszulatartó állvány, 40 db
8 990 Ft

A Scanpart Tavola Swiss Vista Nespresso Kapszulatartó állvány Nespresso kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, elegáns rendszerezést biztosít 40 db kapszula számára. Az állvány forgatható, emellett 4 oszlopban tárolhatjuk könnyen és átláthatóan kedvenc kapszuláinkat szín vagy íz szerint, hogy mindig kéznél legyen, akár otthon, akár az irodában.