MAXXO Maxxo Dolce Gusto Kapszulatartó (24db)
4 690 Ft

Az Iris Maxxo kávé kapszula állvány igazán stílusos, így egyedi dísze lehet bármely konyhának. Segítségével rendszerezheti a különféle kapszulákat, ezáltal többé nem kell bosszankodnia azon, hogy nem találja kedvenc ízesítésű kapszuláját. Rozsdamentes acélból készült, így sokáig konyhája dísze lehet.

MAXXO Maxxo Nespresso Kapszulatartó állvány, 40 db
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Iris Maxxo Nespresso kapszulatartó állvány prémium minőségű rozsdamentes acélból készült. A kapszulatartó segítségével rendezetten, egy helyen tudja tartani a kávékapszuláit, akár egyszerre 40 darabot. A 28 centiméter magas tartónak köszönhetően nem kell többet azon aggódnia, hogy nem találja kedvenc ízesítésű kávéját.

Hama Xavax Rondell Kapszulatartó állvány, 48 db
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hama Xavax Rondell Kapszulatartó forgó állványa elegáns vonalvezetésű és praktikus tároló. Rendszerezett tárolást biztosít a kapszulák számára, megkönnyítve ezzel a mindennapi használatot, amely ezáltal gyorsabbá válik. Az állvány 6 kisebb tartóból áll, mindegyiken 8 kapszulát helyezhet el, így összesen 48 hellyel gazdálkodhat. A kapszulákat igényei szerint csoportosíthatja, típus szerint vagy akár a napi használat sorrendjében.

Scanpart U-Cap Lattissima Nespresso Kapszulatartó állvány, 36 db-os
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart U-Cap Lattissima Nespresso Kapszulatartó állvány elegáns, fekete-fehér színével és praktikus kialakításával bármely stílusú konyhapulton odaillően mutathat. 36 darab kapszula tárolására képes. Kifejezetten a Nespresso Lattissima típusú kávéfőzőkhöz készült. Főzze le kedvenc kávéját még gyorsabban és még könnyebben, hogy minél hamarabb élvezhesse az ellenállhatatlan, egyedi Nespresso ízt!

MAXXO Maxxo Dolce Gusto Kapszulatartó (18db-os)
3 590 Ft

Az Iris Maxxo Dolce Gusto kapszula állvány segítségével rendszerezetten és stílusosan lehet tárolni a Dolce Gusto kávékapszulákat. Ideális választás minden háztartásba!

Scanpart Tavola Swiss Linea Kapszulatartó állvány
11 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart Tavola Swiss Linea kapszulatartó állvány Dolce Gusto kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, elegáns rendszerezést biztosít 24 db kapszula számára. Kapszuláinkat rendezhetjük szín szerint, ezzel feldobva konyhánk, vagy irodánk hangulatát.

TimeLife Kávékapszula tartó Dolce Gusto 20 db
3 390 Ft

Praktikus rozsdamentes tároló akár 20 darab Dolce Gusto 5,5cm-es átmérőjű kávékapszulára. A tartó fel van osztva, hogy könnyedén meg tudd különböztetni a kedvenc kávéd.

MAXXO Maxxo Tassimo Kapszulatartó, (32db-os)
3 590 Ft

Az Iris Maxxo Tassima kapszula állvány segítségével rendszerezetten és stílusosan lehet tárolni a Tassima kávékapszulákat. Ideális választás minden háztartásba!

Scanpart Tavola Swiss Nespresso Kapszulatartó
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart Tavola Swiss Nespresso Kapszulatartó praktikus, minimalista formatervezésével bármely stílusú konyhába ugyanolyan tökéletesen illik. Mágnesességének és a vele járó ragasztócsíkoknak köszönhetően egyszerűen elhelyezhető a falon, a konyhaszekrény ajtaján vagy a hűtőszekrényen is, így helytakarékosabb, mint bármely asztali tárolóállvány. Többféle színben is rendelhető, melyek egymással kombinálhatók is. Egyszerre maximum tíz kapszula tárolására alkalmas.

Scanpart U-Cap Inissia Nespresso Kapszulatartó állvány, 18 db-os
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart U-Cap Lattissima Nespresso Kapszulatartó állvány kellemes, fekete-halványzöld színével és praktikus kialakításával bármely stílusú konyhapulton odaillően mutathat. 36 darab kapszula tárolására képes. Kifejezetten a Nespresso Inissia típusú kávéfőzőkhöz készült. Főzze le kedvenc kávéját még gyorsabban és még könnyebben, hogy minél hamarabb élvezhesse az ellenállhatatlan, egyedi Nespresso ízt!

TimeLife Kávékapszula tartó 30 darabra
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus rozsdamentes tároló 30 darab 3,7cm-es átmérőjű kávékapszulára. A tartó két oldalra van felosztva, hogy könnyedén meg tudd különböztetni a kedvenc kávéd.

Hama Xavax Rondello Kapszulatartó állvány, 32 db
8 490 Ft 8 390 Ft

A Hama Xavax Rondello Kapszulatartó állvány Dolce Gusto kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány elegáns rendszerezést biztosít 32 db kapszula számára. Az tartó 8 részre osztott, emellett forgatható, így könnyen és helytakarékosan tárolhatjuk kedvenc kapszuláinkat szín vagy íz szerint, hogy mindig kéznél legyen, akár otthon, akár az irodában.

Scanpart U-Cap Nespresso kapszulatartó, 24 db
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Scanpart U-Cap Nespresso kapszulatartó a Nespresso Pixie kávégépekhez készült. A 24 db kapszula tárolására alkalmas tartóba egyszerűen belehelyezhető a kávégép, így mindig kéznél van. Tartsa kedvenc Nespresso kapszuláit stílusosan és rendezetten, akár az irodában, akár otthonában.

Scanpart Tavola Swiss Nespresso Kapszulatároló, Fekete, 60 db
12 990 Ft

A Scanpart Tavola Swiss Kapszulatároló Nespresso kapszulák tárolására alkalmas. A tároló rendkívül praktikus könnyű műanyagból készült. A tárolót 6 doboz kapszulához tervezték, vagyis akár 60 db kapszulát tárolhatunk egyszerre, könnyen és praktikusan. A kapszulatároló fekete színű, így elegáns rendszerezést biztosít, akár otthon, akár az irodában.

TimeLife Kávékapszula-tartó, 34 cm
6 890 Ft

Nem tudod, hol tárold a kávékapszulákat, hogy ne legyenek szem előtt? Szerezd be hozzájuk ezt a fadobozt a TimeLife márkától, amely öt rekesszel rendelkezik egyenesen a kapszulákra. Így mindig kéznél lesznek, mégis elegánsan el lesznek rejtve.

Scanpart Nespresso Kapszulatartó állvány, 40 db
7 590 Ft 6 190 Ft

Scanpart Nespresso Kapszulatartó állvány Nespresso kapszulák tárolására alkalmas. Az állvány kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, elegáns rendszerezést biztosít 40 db kapszula számára. Az tartó 4 részre osztott, így könnyen és helytakarékosan tárolhatjuk kedvenc kapszuláinkat szín vagy íz szerint, hogy mindig kéznél legyen, akár otthon, akár az irodában.

Scanpart Tassimo Kapszulatartó állvány, 48db
9 890 Ft

Scanpart Tassima kapszulatartó állvány elegáns vonalvezetésű és praktikus tároló. 3 külön részből áll, mindegyikbe 16 db kapszula helyezhető. Nyitott rendszere és a kapszulák különböző színe biztosítja az egyszerű és gyors használatot. A kapszulákat igény szerint lehet csoportosítani, típus szerint vagy akár a napi használat sorrendjében. Összesen 48 kapszulának biztosít kényelmes helyet.