Fällkniven F1nz F1nz

Fällkniven F1nz F1nz

Száma: 42907082
Közvetlenül partnerünktől
Örömmel mutatjuk be bestsellerünk F1 újabb változatát, ezúttal az új speciális Lam acélból készült pengével. VGWolf (VG7) . Más speciális rozsdamentes acélokhoz képest jelentősen eltér a magas volfrámtartalomtól ( 1,25% ), ami biztosítja a kés hosszú távú élességét és nagyobb szilárdságát. A Fallkni További információ
68 650 Ft
Partnerünktől: Vega Solutions

Partnerünk által szállítva

2024.7.02 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.7.02 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vega Solutions

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 42907082

Leírás

Örömmel mutatjuk be bestsellerünk F1 újabb változatát, ezúttal az új speciális Lam acélból készült pengével. VGWolf (VG7) . Más speciális rozsdamentes acélokhoz képest jelentősen eltér a magas volfrámtartalomtól ( 1,25% ), ami biztosítja a kés hosszú távú élességét és nagyobb szilárdságát.

A Fallkniven F1 a svéd légierő pilótáinak hivatalos túlélőkése 1995 óta. Ez a modell új világszínvonalat állított fel a fontos részletekre való odafigyelés terén, beleértve a műszaki tervezést, az ergonómiát és a hatékonyságot. A Fallkniven F1 kés tartósság, személyi biztonság és ár-érték arány tekintetében meghaladja a nemzetközi szabványokat.

A Fallkniven F1 egy forradalmi túlélési filozófiát képvisel. Sikeresen ötvözi a késgyártók generációinak gazdag tapasztalatát a legmodernebb technológiákkal és gyártási folyamatokkal. Átgondolt kialakítása és rendkívül strapabíró laminált acélja csak néhány elem a sok közül, amelyek a Fallkniven F1-et kiváló eszközzé teszik optimális tulajdonságainak köszönhetően mind a mindennapi használatra, mind az igényes feladatokhoz.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.