Spyderco C11FPBN Delica 4 könnyű, lapos köszörült zsebkés 7,5 cm, barna, FRN

Spyderco C11FPBN Delica 4 könnyű, lapos köszörült zsebkés 7,5 cm, barna, FRN

Száma: 8636187
Közvetlenül partnerünktől
A népszerű Spyderco Delica 4 Flat Ground Brown összecsukható zsebkés a Spyderco Endura kés kisebb változata. Alkalmas mindennapi (EDC) viseletre. Japán VG-10 rozsdamentes acélból készült, ejtőpontos, sima élű penge lapos csiszolt és szatén felülettel rendelkezik. Egy kézzel nyílik a pengében lévő hü További információ
44 400 Ft
Partnerünktől: Vega Solutions

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Vega Solutions

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 8636187

Leírás

A népszerű Spyderco Delica 4 Flat Ground Brown összecsukható zsebkés a Spyderco Endura kés kisebb változata. Alkalmas mindennapi (EDC) viseletre.

Japán VG-10 rozsdamentes acélból készült, ejtőpontos, sima élű penge lapos csiszolt és szatén felülettel rendelkezik. Egy kézzel nyílik a pengében lévő hüvelykujjnyíláson keresztül, és egy Backlock rögzíti.

A fogantyú texturált barna FRN (üvegszál erősítésű nylon) rozsdamentes acél betétekkel, zsinór lyukkal és zsebcsipesszel.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.