NEOGO Dolph 2 napszemüveg, Black / Green

Márka: NEOGO Katalógus száma: 100029208578

Közvetlenül partnerünktől

NEOGO Dolph 2 napszemüveg, Black / Green

Polarizált napszemüveg – védi a szemet a káros napsugárzástól, blokkolja a káros sugárzást és ugyanakkor elegáns divatos kiegészítőként szolgál. További információ

9890

16 490 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
9 890 Ft
-40%
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 100029208578

Leírás

Termékleírás

A napszemüveg elegáns kiegészítő, egyben fontos védelmet nyújt a káros napsugarak ellen, amelyek súlyos szembetegségeket okozhatnak. A NEOGO márkájú szemüvegeket polarizált lencsék jellemzik, amelyek megakadályozzák az utak, a vízfelületek és más vízszintes felületek káros sugárzását és visszaverődését. Megszünteti a visszavert és szétszórt fényt, miközben megóvják a szemet. A szemvédelem mellett divatos kiegészítőként is használhatjuk őket. Számos színváltozat és típus választható egyéni igények szerint.

Polarizált lencsék

A polarizáció optikai jelenség, amikor a fénysugár sima vízszintes felületre jut, például az út, a víz, a hó, a jég, a szélvédő és a visszatükröződő fény vakító fehér fényt hoz létre. A sugárzás csökkenti a láthatóságot és a látás kellemetlen és fájdalmassá válik. A polarizált lencsék mindenféle sugárzást blokkolnak és ezáltal csak a fény jut a szembe, amely nem rontja látást és ugyanakkor lehetővé teszi a tisztább látás élvezetét.

Az UV védőlencse kiszűri a 100% UVA / UVB / UVC és 400 nm-es káros fényt.
Csomag tartalma: napszemüveg, tisztító kendő, textil védőtok

Karbantartási tippek:

Soha ne tisztítsa a napszemüveget papírtörlővel vagy ruhadarabokkal, mert ezek karcolásokat okozhatnak. A tisztításhoz csak tiszta vizet és tisztitó kendőt használjon. Ne hagyja a szemüveget az autó szélvédője alatt, főleg nyáron. A jármű belsejének hosszan tartó hőmérséklete károsíthatja a lencsét.
A szemüveget a mellékelt védőtokban tárolja, hogy elkerülje a karcolásokat és egyéb károkat, különösen, ha a szemüveget táskában vagy kézitáskában van.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Divat kiegészítő fajtája napszemüveg
Meghatározás férfiaknak

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.