Talált termékek száma: 9

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Vango Storage Organiser Smoke outlet
16 147 Ft

6 490 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült, rövid ideig használatban volt, de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Storage Organiser je perfektní řešení na nepořádek ve stanu. Mimořádně kompaktní a lehká skladovací jednotka, která zajistí, že budete přesně vědět, kde co při Vašem kempování máte.


Vango Mammoth Double Excalibur kempingszekrény-30%
39 990 Ft

27 690 Ft

Akció

A Vango Mammoth Double egy praktikus és stabil kempingszekrény 6 polccal, hogy a sátorban és a víkendházban is mindent a helyén találj. A szekrény egyszerűen szállítható a táskában, ami a csomagolás része.


Vango Chair Kirra Excalibur szék
19 691 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vango Kirra egy stail kemping szék. A szivacsozása a kényelemre lett megteremtve. Kemény kartámasz a teherbírás fokozására. A szék kompakt méretre hordtáskába összecsukható.


Outwell Goya Chair
8 690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Outwell Goya Chair egy elegáns fotel. A finom szövet növeli a kényelmet és a robosztus acél keret biztosítja a megbízható funkciót.


Vango Chair Kraken Excalibur szék
23 187 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vango Kraken egy kempigezésre ideális stabil szék. A szék a teherbírás fokozására két kartámasszal, valamint kényelmes szivacsozással rendelkezik. Könnyen összecsukható, kompakt méretekbe egy hordtáskába.


Outwell Casilda

Outwell Casilda

Értékelés: 4,5
8 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Outwell Casilda egy alacsonyabb fotel félhold alakjában. Kényelmes párnázott ülés és háttámla sokkal puhább ülőhelyhez.


Outwell Catamarca Arm Chair XL
7 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Outwell Catamarca Arm Chair XL egy erős, széles fotel. A finom szövet növeli a kényelmet és a robosztus acél keret biztosítja a megbízható funkciót.


Vango Balmoral kempingszék
3 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vango Balmoral könnyű, összecsukható kempingszék. A 3 lábú szék kiemelkedik kivételes összecsukhatóságával és a vállpántnak köszönhető egyszerű hordozhatóságával.


Vango Kraken 2 Nutmeg
24 990 Ft

22 415 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Vango Kraken 2 egy kempigezésre ideális stabil szék. A szék a teherbírás fokozására két kartámasszal, valamint kényelmes szivacsozással rendelkezik. Könnyen összecsukható, kompakt méretekbe egy hordtáskába.