Northfinder Northcover férfi nadrág-16%
9 990 Ft

8 390 Ft

Akció

Férfi egyszerű, könnyű és összecsukható (vészhelyzeti) nadrág Northfinder Northcover bármilyen időjáráshoz az aktív sportolók számára. Vízálló anyaga ragasztott varratokkal megbízhatóan véd az eső és a szél ellen. Vedd fel futás közbe, kerékpározás közbe vagy akár túrázni. A nadrágnak előlapi zsebei és hátsó cipzáras zsebe van.


Craft Ideal Thermal (C3) kerékpáros nadrág
30 143 Ft

27 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi hosszú bélelt kerékpáros nadrág Ideal, Craft Thermal (C3) nadrágtartóval és Infinity C3 betéttel, amely minden irányban elasztikus, varratmentes, antibakteriális felületkezelt,


Craft Ideal Wind kerékpáros nadrág
33 927 Ft

30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Craft Ideal Wind hosszú bélelt női kerékpáros nadrág VentAir Wind membránnal, nadrágtartóval és Infinity C3 betéttel. Meleg nadrág, meleg anyag kombinálásával, víz és szélálló panelekkel.


Craft Ideal Wind kerékpáros nadrág
33 927 Ft

30 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hosszú bélelt férfi kerékpáros nadrág Craft Ideal Wind VentAir Wind membránnal, nadrágtartóval és Infinity C3 betéttel. Meleg nadrág, meleg anyag kombinálásával, víz és szélálló panelekkel.


Etape Nadrág Profi Lacl 3/4 betéttel
16 180 Ft
+ ingyen szállítás

Férfi kerékpáros 3/4 nadrág rugalmas, varrás nélküli Strech betéttel a maximális kényelemért még a hosszabb biciklis kirándulásokhoz is. Etape Nadrág Profi Lacl 3/4 betéttel minőséges Lycra Sport Energy és Lycra Lite anyagokból varrva, amelyek rugalmasságukkal, tartósságukkal és kiváló tömörítési funkcióval dicsekedhetnek.


Northfinder Northkit Férfi nadrág
12 490 Ft

11 190 Ft

Férfi egyszerű, könnyű és összecsukható (készenléti) nadrág Northfinder Northkit minden időjárásra. Ragasztott varrások megbízhatóan védenek az eső és a szél ellen. Viseld magadon futás, kerékpározás vagy turisztikai utaid során A nadrág elülső és hátsó cipzáras zsebbel is rendelkezik.


Northfinder Northkit Női nadrág
7 990 Ft

Akció

Egyszerű, könnyű, összehajtható (készenléti) Northfinder Northkit nadrág minden időjárás esetében. Aláragasztott varratai megbízhatóan védenek az eső és a szél elől. Legyen kéznél futás, kerékpározás vagy könnyű turisztika közben. A nadrágzsebekkel és hátsó cipzáros zsebbel rendelkezik.