Kerékpáros nadrág

Etape Elite Fekete/Antracit, XXL
3x

Etape Elite

12 790 Ft
12 490 Ft

Ez a férfi kerékpáros rövidnadrág anatómiai kialakítású Soft Man betéttel van ellátva, amely illeszkedik a kerékpáros testéhez és kényelmes kerékpározást garantál. Gyorsan száradó Lycra Sport Energy anyagból készült. Az Etape Elite csúszásgátló nadrágszárakkal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
-5%
Etape Laura, fekete/fehér, S
9x

Etape Laura

16 890 Ft
15 990 Ft

Ez a kerékpáros szoknya anatómiai kialakítású Stretch Woman betéttel van ellátva, amely illeszkedik a kerékpározó hölgy testéhez és kényelmes kerékpározást garantál. Légáteresztő és elasztikus SuperDryntex anyagból készül. Az Etape Laura biztonsági fényvisszaverő elemekkel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
-6%
Etape Livia 3/4, S, fekete
1x

Etape Livia 3/4

14 990 Ft
13 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

női kerékpáros nadrág rugalmas Stretch Woman talpbetéttel rendelkezik. Fényvisszaverő biztonsági elemeket és Fit + csúszásmentes szilikon nadrágszárat tartalmazza. Funkcionális rugalmas AirMesh háló a térd alatt. Az Etape Livia 3/4 alkalmas mindennapi bicikizésre.

Forgalmazó: MALL
-7%
Etape Sara, S, fekete

Etape Sara

13 490 Ft
12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

női kerékpáros nadrág rugalmas Stretch Woman talpbetéttel rendelkezik. Fényvisszaverő biztonsági elemeket és Fit + csúszásmentes szilikon nadrágszárat tartalmazza. Az Etape Sara alkalmas mindennapi kerékpározásra.

Forgalmazó: MALL
-6%
Etape Sara 3/4, M, fekete/fehér

Etape Sara 3/4

14 990 Ft
13 990 Ft

női kerékpáros nadrág rugalmas Stretch Woman talpbetéttel rendelkezik. Fényvisszaverő biztonsági elemeket és Fit + csúszásmentes szilikon nadrágszárat tartalmazza. Az Etape Sara 3/4 alkalmas mindennapi bicikizésre.

Forgalmazó: MALL