shumee tömör kelet-indiai rózsafa és acél asztal 110 x 50 x 94 cm

shumee tömör kelet-indiai rózsafa és acél asztal 110 x 50 x 94 cm

Száma: 100043347008
Közvetlenül partnerünktől
Ez a tömör kelet-indiai rózsafából készült asztal 2 fiókkal, könyvespolccal és billentyűzettartóval van felszerelve, valamint régimódi bájával különleges darabja lesz otthonának vagy irodájának. Használható konzol- vagy számítógépasztalként is. Az asztal teste tömör kelet-indiai rózsafából készült. További információ
179 830 Ft
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2024.3.01 - 2024.3.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100043347008

Leírás

Ez a tömör kelet-indiai rózsafából készült asztal 2 fiókkal, könyvespolccal és billentyűzettartóval van felszerelve, valamint régimódi bájával különleges darabja lesz otthonának vagy irodájának. Használható konzol- vagy számítógépasztalként is.

Az asztal teste tömör kelet-indiai rózsafából készült. A kelet-indiai rózsafa (más néven paliszander) olyan trópusi keményfa, amely gazdag erezetéről ismert. A megmunkálás mindegyik lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó a csiszolásról, festésről vagy a lakkozásról. A kézműves munkának és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi, a többitől kissé eltérő.

Az íróasztal stabil és strapabíró darab, de esztétikuma is megnyerő. Az igényes kézzel faragott részletek és acéllábak eredeti módon alkotnak egységet ebben a bútordarabban. A 2 fiókban és könyvespolcon bőségesen van hely aktáknak és irodaszereknek, amelyeket így rendszerezetten és könnyen hozzáférhetően tárolhat.

Az asztal összeszerelése egyszerű. Figyelem: A bútorok erezete és színe darabonként változhat, így minden asztalunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör kelet-indiai rózsafa + porszórt bevonatú acél
  • Mérete: 100 × 50 × 94 cm (Szé x Mé x Ma)
  • A könyvespolc rekeszének mérete: 100 × 22 × 18 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Könyvespolccal és billentyűzettartóval
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.