shumee YATO CROWN SDS 80mm TO IMPACT 4403

shumee YATO CROWN SDS 80mm TO IMPACT 4403

Száma: 100097108001
Közvetlenül partnerünktől
Kalapácsmunkára szánt lyukfűrész – forgókalapácsok SDS Plus fogantyúval. Tökéletes 65 mm átmérőjű elektromos dobozok furatainak készítésére. Professzionális felhasználás szolgáltató és építőipari cégeknél. Alkalmas. a legnagyobb terhelés melletti hosszú távú munkához. Fúrás betonba, tömör tégláb További információ
8 170 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Shumee
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2023.4.06 - 2023.4.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100097108001

Leírás

Kalapácsmunkára szánt lyukfűrész – forgókalapácsok SDS Plus fogantyúval. Tökéletes 65 mm átmérőjű elektromos dobozok furatainak készítésére. Professzionális felhasználás szolgáltató és építőipari cégeknél. Alkalmas. a legnagyobb terhelés melletti hosszú távú munkához. Fúrás betonba, tömör téglába, üreges tömbökbe. Korona 80 mm átmérőjű és 50 mm magas, Cr40 ötvözött acélból. Van technológiai furat a hengerben a kitermelt anyag kilökésére. Korona TCT YG-11C vágófogakkal 8 db mennyiségben Központosító fúrószár szinterezett keményfém 6 mm-rel. SDS Plus tartó Az adapter M16-os menettel rögzíthető a koronához.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.