Oase AquaActiv BioKick Kerti tóindító baktériumkultúra, 200 ml
5 790 Ft

Tavasszal vagy új tó telepítését követően a kerti tó vizének még szüksége van némi segítségre a biológiai szűrőrendszer felépítésében. Az Oase AquaActiv BioKick indító baktériumkultúra megadja a kellő löketet. A benne található mikroorganizmusok hozzájárulnak a kerti tó biológiai egyensúlyának beállásához, mintegy „beindítva“ a vizet. 200 ml-es kiszerelés.

Oase AquaActiv BioKick Kerti tóindító baktériumkultúra, 100 ml
3 590 Ft

Tavasszal vagy új tó telepítését követően a kerti tó vizének még szüksége van némi segítségre a biológiai szűrőrendszer felépítésében. Az Oase AquaActiv BioKick indító baktériumkultúra megadja a kellő löketet. A benne található mikroorganizmusok hozzájárulnak a kerti tó biológiai egyensúlyának beállásához, mintegy „beindítva“ a vizet. 100 ml-es kiszerelés.

Oase AquaActiv BioKick Fresh Indító baktérium 500 ml
7 390 Ft

Az Oase AquaActiv BioKick Fresh indító baktérium mikrogranulátumokból áll és csak akkor aktiválódik ha folyadékkal érintkezik. A futási időben a biológiai szűrőanyag jelentősen lerövidül és az ammónium / ammónia, nitrát és nitrit gyorsan és hatékonyan hat. A BioKick Fresh-t elég egy szezonban egyszer használni.

Oase AquaActiv AlGo Universal Tótisztító 500 ml
7 190 Ft

Az Oase AquaActiv AlGo Universal tótisztító 500ml hatékonyan akadályozza meg a legtöbb algafaj szaporodását, így például a fonalas algák és a lebegő alkgák kialakulását is. Gátolja a fotoszintézist, így gyakorlatilag az algák éhen halnak. Ártalmatlan a növények és a többi tavi élölény számára.

Healthy Pond Zeolit 10 L

Healthy Pond Zeolit 10 L

Értékelés: 5
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Természetes anyag, amely elnyeli a tóból a nitrogént, a foszfort és az ammóniát. A víz hosszantartó természetes tisztaságát támogatja. Elnyeli az ammóniát, a foszfort és a nitrogént. Semlegesíti a savas vizet és elnyeli annak szagát,

Bio Baktoma baktériumok 0,5 kg-os tóhoz
4 960 Ft

100% természetes baktériumkeverék tavakhoz és tavakhoz. Természetes baktériumok tiszta kerti tavacskához vagy kerti tavacskához cianobaktériumok és algák nélkül (15 m²-en).

A biológiai egyensúly néhány héten belül megtörténik Jelentősen csökkent a szerves lerakódások, az alsó és a vízoszlop zav

Healthy Pond BKF * 2,5 kg rostos algák ellen
20 990 Ft

BKF készítmény rostos algák eltávolítására. Innovatív termék a rostos algák egyszerű és következetes eltávolításához. Először megöli az algákat, majd eltávolítja azokat a kövekről, az algák fokozatosan oldódnak fel

Healthy Pond Pond Starter 0,50l – indító baktérium
5 290 Ft

Pond Starter fontos baktériumokat tartalmaz (Nitrosomonas és Nitrobacter) koncentrált formában. A baktériumok támogatják a tó öntisztító képességét, csökkentik a mérgező hatású ammónia és nitrátok jelenlétét. Stabilizálják az általános biológiai egyensúlyt.

Healthy Pond Silt minus 1kg– Iszap eltávolító
11 490 Ft

Eltávolítja az iszapot a tóból. Eltávolítja a sarat és az iszapot a tóból. Pótolja a természetes mikroorganizmusokat és megköti a foszfátokat. Eltávolítja a kellemetlen szagokat.

Healthy Pond Silt minus 5kg – Iszap eltávolító
5 990 Ft

Eltávolítja az iszapot a tóból. Eltávolítja a sarat és az iszapot a tóból. Pótolja a természetes mikroorganizmusokat és megköti a foszfátokat. Eltávolítja a kellemetlen szagokat.

NOHEL GARDEN Bio tótisztító 250g
5 790 Ft

Baktériumok és enzimek kombinációja, amely hatékonyan bontja le a szerves eredetű szennyeződéseket. Pozitív hatással van az algák kialakulására. Hígítás: 50 g-hoz 25 g cukrot adunk hozzá, majd felöntjük 1 l langyos vízzel. 30 percig hagyjuk hatni és a tóba öntjük.

Oase AquaActiv AquaHumin

Oase AquaActiv AquaHumin

Értékelés: 1
5 690 Ft

Az Oase AquaActiv AquaHumin lágyítja a vizet és csökkenti a pH-értéket. Helyreállítja a biológiai egyensúlyt és megelőzi az elalgásodást. Vegyi adalékoktól, fonálférgektől, kórokozó csíráktól és növényeket mérgező anyagoktól mentes.

Oase AquaActiv BioKick Premium Indító baktérium
11 990 Ft

Az Oase AquaActiv BioKick Premium indító baktérium ideális biológiai indító a szűrőbaktériumok gyors megtelepedéséhez. Hatékonyan csökkenti a zöld és fonalas algák mennyiségét! A csomag négy darab ampullát tartalmaz. Egy darab ampulla 10.000 liter tóvízhez elegendő!

Oase AquaActiv PondClear Tótisztító, 5 l
25 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase AquaActiv PondClear tisztítókeveréke a kerti tó vizét környezetbarát módon teszi optimálisabbá. A keverék segítségével megakadályozható a túlzott, káros algaképződés, így a víz zavarossága is csökkenthető. A PondClear használatával látványosan javítható a tó vízminősége.

Oase AquaActiv SediFree Tótisztító 500 ml
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oase AquaActiv SediFree tótisztító 500 ml elpusztítja a kerti tóban levő zöldalgát, és megakadályozza újboli megjelenésüket. Az enzimek és a mikroorganizumsok kedveznek a bomlási folyamatoknak. Csökkenti a tó alján lévő iszapot és sarat. Jobb hatást érhet el ha a tó vize 15°C alatt van.