Etape Fox+
7 790 Ft 5 390 Ft

Etape Fox+ téli hosszú ujjú férfi bicikliskesztyű ** SmartTouch technológiával, az érintőképernyők kezeléséhez. A tenyér rész **lélegző membránokkal van ellátva, melyek egyrészt a vízállóságért is felelősek, illetve az izzadtságot is elvezetik.

Etape Gear+ Kesztyű
6 790 Ft

A softshell anyagból készült Etape Gear+ kesztyű kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bír, míg mutató- és hüvelykujján érintöképernyő kezelésére alkalmas smart touch anyagot találunk. -10 ° C és 5 ° C-ig nyújt megfelelő komfortérzetet viselőjének. Kiváló választás kerékpározáshoz, túrázáshoz, síeléshez.

Etape Amber WS+
7 990 Ft 7 490 Ft

Újdonság

Etape Amber WS+ női kesztyű Softshell anyagból készült, membránnal béléssel. Thinsulate 3M termoizolációs felülettel Ideális futás során, síeléskor, kerékpározáskor és turisztikánál.

Etape Ambra kesztyű
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női kerékpáros kesztyű csúszásbiztos felületkezeléssel és antibakteriális frottírszövettel, amely az izzadtság letörlésére alkalmas. GelPro béléssel ellátott, amely mérsékeli a rezgések átvitelét a kézre. Az Etape Ambra megerősített résszel rendelkezik a hüvelykujj és a mutatóújj közt.

Etape Annie kerékpáros kesztyű, női
4 590 Ft 4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etape Annie női kerékpáros kesztyű, mely magas szinten ellenálló és szellőző. A zselés párnázat biztosítja a kényelmet.

Etape Betty
4 290 Ft 4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etape Betty női biciklis kesztyű, szellős és strapabíró. Csúszásmentes gél párnás tenyér. Antibakteriális szivacs a hüvelykujjon a veríték letörlésére menet közben is.

Etape Breeze WS+
7 990 Ft 7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Etape Breeze WS+ uniszex téli kesztyű, szilikon csúszásmentes felületkezeléssel, SoftShell anyagból készült, és bélelt. Ideális futás során, síeléskor, kerékpározáskor és turisztikánál.

Etape Cover WS+
7 890 Ft 7 190 Ft

Egyujjas kesztyű, amelyet kihasználod, síeléskor, kerékpározáskor és turisztikánál. Etape Cover WS+ Softshell anyagból készült, membránnal béléssel. A kesztyűben a meghosszabbított csuklórésszel kényelmesen irányíthatod az okostelefont, és a tenyér része kiegészített csúszásgátló szilikonnal.

Etape Drift
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi kerékpáros kesztyű csúszásbiztos felületkezeléssel és antibakteriális frottírszövettel, amely az izzadtság letörlésére alkalmas. GelPro béléssel van ellátva, amely mérsékli a rezgésátvitelt a kézre. Az Etape Drift mutató- és hüvelykujj közti tere megerősített.

Etape Gear+
7 490 Ft 6 890 Ft

Etape Gear+ téli kesztyű funkcionális Ultra III Tec és Windster membrán anyagobkól béléssel. Ideális futás során, síeléskor, kerékpározáskor és turisztikánál.

Etape Jasmine WS+
7 990 Ft 7 490 Ft

Újdonság

Etape Jasmine WS+ női kesztyű Softshell anyagból készült, membránnal béléssel. Thinsulate 3M termoizolációs felülettel Ideális futás során, síeléskor, kerékpározáskor és turisztikánál.

Etape Kerékpáros kesztyű Simple, gyermek
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Etape Simple egy rövid gyermek kerékpáros kesztyű. Anatómiailag kialaított tenyérrész csúszásmentes felületekkel. A fejrész frottír anyagból készült a verejték letörléséhez. Tépőzáras záródás.

Etape Kerékpáros kesztyű Winner, férfi
4 490 Ft

Etape Winner rövid kerékpáros kesztyű férfiak részére. A tenyérrész zselés betétekkel és csúszásmentes felületképzéssel ellátott. A kesztyű feje szellőző anyagból készült. Tépőzáras záródás.

Etape Lake WS+ fekete
8 090 Ft

A kesztyűt, amelyet kihasználod, síeléskor, kerékpározáskor és turisztikánál. Etape Lake WS+ fekete Softshell anyagból készült, membránnal béléssel. Az okostelefont kesztyűben is használhatod és anatómiailag kialakított csúszásgátló tenyeret kínál.

Etape Max
3 690 Ft 3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etape Max férfi kerékpáros kesztyű. A kesztyű fő része lélegző anyagból készült, amely hatékonyan elvezeti a hőt és verejtéket a testfelületről. Tenyér része gél béléssel és csúszásgátló felülettel ellátott.

Etape Peak WS+
7 990 Ft 7 490 Ft

Újdonság

Unisex sífutó kesztyű Etape Peak WS +. SoftShell membránnal és szigeteléssel, Thinsulate 3M. Érintőképernyős vezérlés SmartTouch

Etape Skin WS+
6 790 Ft 5 990 Ft

Újdonság

Etape Skin WS+ uniszex kesztyű Softshell anyagból készült, membránnal béléssel. Ideális futás során, síeléskor, kerékpározáskor és turisztikánál.

Etape Supra
4 890 Ft 4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etape Supra férfi kerékpáros kesztyű. A gél bélés a tenyér részen csillapítja az ütéseket és vezetés közben javítja a kényelmet. A kesztyű tépőzárral rendelkezik a szilárd fogás miatt. A tenyér különleges, csúszásmentes kivitelben.