shumee KLINGSPOR FIBER DISC 115mm th. 16 CS561 / 25db.

shumee KLINGSPOR FIBER DISC 115mm th. 16 CS561 / 25db.

Száma: 100097115000
Közvetlenül partnerünktől
Tulajdonságok: Kötőanyag: műgyanta Szemcse: alumínium-oxid Bevonat: szilárd Alkalmazási területek: – Acél – Rozsdamentes acél – Színesfémek Az előnyök egy pillantásra: Hosszú élettartam: Az átlagon felüli tartósság a a cég Advanced Coating Technology (ACT) Klingspor és jobb szemcsetapa További információ
9 410 Ft
Partnerünktől: Shumee
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2024.3.11 - 2024.3.13 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100097115000

Leírás

Tulajdonságok: Kötőanyag: műgyanta Szemcse: alumínium-oxid Bevonat: szilárd Alkalmazási területek: – Acél – Rozsdamentes acél – Színesfémek Az előnyök egy pillantásra: Hosszú élettartam: Az átlagon felüli tartósság a a cég Advanced Coating Technology (ACT) Klingspor és jobb szemcsetapadásának eredménye, amit az ACT technológia tesz lehetővé Egyedi lyukasztási formák: A speciális gyártási technológia alkalmazásának köszönhetően még egyedi kialakítások lehetségesek az egyedi vásárlói igényekhez igazodó formában Nagy kopásállóság: A hátlap, a kötőréteg és a csiszolószemcse anyagspecifikus kombinációjának köszönhetően a Klingspor szálas tárcsák magas anyagkopási teljesítmény. Bizonyított biztonság: A Klingspor szálas tárcsákat az oSa irányelvek szerint tesztelték, és garantáltan megfelelnek az európai biztonsági szabvány követelményeinek EN 12413.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.