DERMEDIC Regeneráló kézkrém Linum Emolient 100 g-25%
2 270 Ft 1 690 Ft

Linum Emolient regeneratív kézkrém különösen alkalmas atópiás, száraz és nagyon száraz bőrre. Intenzíven hidratálja, elősegíti a bőr regenerálódását és megakadályozza a repedést. Ez biztosítja a bőr számára a szükséges rugalmasságot és puhaságot, helyreállítja és védi.

Kilig Nő (Gentle & Nourishing Hand Cream) 75 ml-25%
1 760 Ft 1 320 Ft

Nő kézkrém A gondoskodást és táplálkozást megérdemli a kezed számára. A krém könnyen terjed, és nagyon gyorsan elnyeli a bőrt, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna. Imádni fogja a krémhez mellékelt mandarin finom illatát.

La Chévre Tápláló kéz- és lábkrém kecsketejjel
3 890 Ft 3 510 Ft

A krém alkalmas minden bőrtípusra, különösen érzékeny. Nagyon jól felszívódik és nem hagy zsíros érzetet. Regenerálja és hidratálja, szabályozza a pH, hozzáteszi zsíros anyagok, tökéletesen elterjedt.

La Roche - Posay Kézkrém Lipikar Xerand 50 ml-20%
3 340 Ft 2 660 Ft

Krém sérült és száraz bőrre. Az Lipikar Xerand hidratáló és reparatív komponenseinek köszönhetően lehetővé teszi a hidrolipid film helyreállítását, és puhává és rugalmassá teszi a bőrt.

Nuxe Reve de Miel (Hand and Nail Cream)
2 060 Ft 1 940 Ft

Az Instant Reve de Miel krém tökéletesen frissíti és táplálja a száraz és repedt kezeket és körmöket. Adj tökéletes pillantást a kezére!.

Topicrem Ultra hidratáló kézkrém (Ulta-Moisturizing Hand Cream) 50 ml
2 280 Ft 2 230 Ft

A kézkrém hosszú távon hidratálja, táplálja és helyreállítja a kéz száraz és sérült bőrét. Gyorsan felszívódik, és kellemes illattal hagyja el a kezét. Praktikus csomagolás, amely bármilyen kézitáskába, táskába vagy éjjeliszekrénybe elfér.

Ziaja Kéz- és körömkrém Natura l Olive 80 ml
1 030 Ft

Kéz és Köröm Natura l Olive kapjuk kényelmes kéz és gondoskodunk arról is, a körmök. A krém nyugtató hatású, természetes rugalmassággal viszi vissza a bőrt, hidratálja és táplálja. Erősíti a körmöket és csökkenti a töréseket és töréseket.

Ziaja Kézkrém Cocoa Butter 80 ml
1 120 Ft

Kezelje a fáradt kezeit a szükséges gondossággal és kényelemmel a Ziaja Cocoa Butter . A krém védi a bőrt a külső környezet káros hatásaitól, hidratálja és táplálja. A kezeink lágyak, lágyak lesznek és használat után regenerálódnak. Alkalmas száraz és normál bőrre.

Ziaja Kézkrém és köröm Goat`s Milk 80 ml
1 060 Ft 1 030 Ft

A kecske tejkéz és körömkrém gondoskodik a fáradt kezekről! Regenerálja a száraz bőrt egy kézzel, megújítja elveszett rugalmasságát és mélyen hidratálja. Lágyítja a kezek durva bőrét, erősíti a körömbőrt és korlátozza a körmök rázását és törését.