Weleda Mellbimbó balzsam 25 g

Weleda Mellbimbó balzsam 25 g

Száma: 1413733
Újdonság
Az Intenzív bimbóbalzsam alkalmas terhesség és szoptatás alatt történő használatra. A balzsam parfüm és illóolajoktól mentes, így valóban nagyon gyengéd, és nem kell letörölni szoptatás előtt. További információ
4 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2024.5.07 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.07 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1413733

Leírás

A Weleda egy közel 90 éves hagyományokkal rendelkező svájci gyógyszeripari vállalat. A Weleda 20 hektáros saját kertjében közel 250 különböző növényfaj terem, amelyeket a betakarítás után azonnal a termelésbe szállítanak. Ma a Weleda a világ legnagyobb természetgyógyászati és tiszta természetes BIO kozmetikumok gyártója.

Az intenzív ápoló bimbókrém alkalmas terhesség és szoptatás alatt történő használatra. A tápláló krém segít felkészülni a szoptatásra, támogatja a mellbimbó egészségét és megkönnyíti a szoptatás során előforduló repedések kialakulását.

Növényi olajok, lanolin és mézviasz puhítják az érzékeny bőrt és megkötik a nedvességet. A körömvirágkivonatok kiváló nyugtató hatásúak, enyhítik az irritációt és elősegítik a bőr megújulását. A balzsam parfüm és illóolajoktól mentes, így valóban nagyon gyengéd, és nem kell letörölni szoptatás előtt.

Várandóság alatt:

  • 6–8 héttel a szülés előtt vigyél fel egy kis mennyiségű krémet a mellbimbóra és a mellre, és enyhén masszírozd be.
  • Ez támogatja a szoptatásra való egészséges felkészülést.
  • Használd, amikor csak szükséges.

Szoptatáskor:

  • Szoptatás után enyhén szárítsd meg a mellbimbót, és masszírozz be egy kis mennyiségű krémet.
  • Ez kiküszöböli a repedés és a fájdalom kockázatát.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.