tulup.hu Ajtómatrica Vízesés a dzsungelben 85x205 cm

tulup.hu Ajtómatrica Vízesés a dzsungelben 85x205 cm

Száma: 27985005
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunta az ajtót az Ön lakásában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtómatrica Vízesés a dzsungelben ajtó tapétát További információ
17 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.4.26 - 2024.4.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27985005

Leírás

Amikor megunta az ajtót az Ön lakásában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtómatrica Vízesés a dzsungelben ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, felragasztott Ajtómatrica Vízesés a dzsungelben fotótapétával elragadtatást eredményez nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus színeit, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtómatrica Vízesés a dzsungelben tapétán. Elég a Ajtómatrica Vízesés a dzsungelben mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtómatrica Vízesés a dzsungelben ajtó fotótapéta a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.