tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Szivárvány 85x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Szivárvány 85x205 cm

Száma: 27987096
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módszerét annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtóposzter öntapadós Szivárvány ajtó tapétánkat További információ
17 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.7.01 - 2024.7.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27987096

Leírás

Keresi a módszerét annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtóposzter öntapadós Szivárvány ajtó tapétánkat. Ez a kivételes minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának érdekes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtóposzter öntapadós Szivárvány tapétával emellett megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós Szivárvány ajtó tapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtóposzter öntapadós Szivárvány motívummal rendelkező tapéta mellett dönteni  és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.