tulup.hu Fotótapéta ajtóra etnikai motívum 95x205 cm

tulup.hu Fotótapéta ajtóra etnikai motívum 95x205 cm

Száma: 27990278
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Fotótapéta ajtóra etnikai motívum ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

15 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27990278

Leírás

Keresi a módját annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Fotótapéta ajtóra etnikai motívum ajtó tapétánkat. Ez az érdekes motívum lehetővé teszi Ön számára, hogy létrehozza az ajtójának érdekes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Fotótapéta ajtóra etnikai motívum tapétával emellett megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Fotótapéta ajtóra etnikai motívum ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a kép pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Fotótapéta ajtóra etnikai motívum motívummal rendelkező tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.