BAUG tools Állítható 180 mm-es asztali fűrész fához 1600 W

BAUG tools Állítható 180 mm-es asztali fűrész fához 1600 W

Száma: 33839753
Közvetlenül partnerünktől
Bemutatjuk Önnek az Állítható 180 mm-es asztali fűrészt fához, 1600 W teljesítménnyel. Ez a termék ideális mindazok számára, akik erőteljes és precíz famegmunkáló szerszámot keresnek További információ
88 000 Ft
Partnerünktől: HALOORODJE.EU
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2024.5.30 - 2024.5.31 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: HALOORODJE.EU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 33839753

Leírás

. Az állítható vágási szögnek és vágásmélységnek köszönhetően könnyedén testreszabhatja a fűrészt a különböző projektekhez. Ezen kívül a fűrész sebességbeállító funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a vágás jobb irányítását. A megbízható motor hosszú élettartamot és nagy teljesítményt biztosít. Ez a termék kiváló választás mindazok számára, akik minőségi és megbízható famegmunkáló szerszámot keresnek.

B4130 hordozható asztali fűrész fa, forgácslap, bevonatos bútorlapok és műanyag precíz vágásához. Erőteljes és hatékony 1700 W-os motorral, simán állítható vágási magassággal és simán dönthető vágólappal rendelkezik, skálával a precíz ferde vágásokhoz, párhuzamos és szögütközővel (-60° és +60° között) a precíz vágásokhoz. Az asztal porszórt bevonatú, integrált vezetőhoronnyal. Oldalsó asztalhosszabbítója variálható kihúzható elemmel és 2 csatlakozóval rendelkezik külső elszívórendszerhez (pengevédő/ház). A tok porszórt gumi lábakkal van bevonva, amelyek csillapítják a rezgéseket. Nyomja be az oldalsó fogantyút. Munkaasztalra való állandó felszerelésre is alkalmas.

BAUG asztali fűrész minden típusú fához és faanyaghoz (rétegelt lemez, forgácslap) és műanyaghoz. A fűrészpor-eltávolító rendszer korlátozza a hulladék terjedését.

A fűrész lehetővé teszi a faelemek vágásának alapvető műveleteit.

Kis méretének és kényelmes fogantyúinak köszönhetően a fűrész könnyen szállítható, ill. boltban, így tökéletes a műhelyen kívüli szervizmunkákhoz.

Az állítható, 180 mm-es asztali körfűrész 1600 W teljesítménnyel ideális famegmunkáláshoz. Az állítható vágási szögnek köszönhetően a vágási mélység könnyen beállítható a különböző projektekhez. Ezen kívül a fűrész sebességbeállító funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a vágás jobb irányítását. A megbízható motor hosszú élettartamot és nagy teljesítményt biztosít. Ez a termék kiváló választás mindenkinek, aki minőségi, tartós famegmunkáló szerszámot keres.

 • Az asztali fűrész kiváló eszköz fa, panelek, rétegelt lemez és faalapú anyagok vágásához.
 • Az asztali fűrész nagy teljesítményű, 1700 W-os motorral van felszerelve
 • A nagy forgási sebességnek köszönhetően a fűrész gyorsan és precízen vág.
 • A BAUG fűrész a következőkkel van felszerelve: kényelmes munkalap, amely biztonságos és ingyenes munkát tesz lehetővé.
 • A forgácseltávolítási lehetőségnek köszönhetően könnyen tisztán tartható a munkahely.
 • Feszültség: 230V/50Hz
 • lemez átmérő: 210×30 mm
 • maximális forgási sebesség: 4800 ford/perc
 • asztal mérete: 485×445 (515 ) mm
 • hangteljesítmény LWA KWA=3 dB: 100,5 dB(A)
 • súly: 14 kg


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.