Bioclean Szagtalanító Grape + kiwi Odourclean 250ml

Bioclean Szagtalanító Grape + kiwi Odourclean 250ml

Száma: 35324008
Közvetlenül partnerünktől
Az OdourClean egy környezetbarát, nem veszélyes termék, amelyet úgy terveztek, hogy megszüntesse a szagokat mind otthonokban, mind különböző intézményekben (pl. … További információ
4 610 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.3.12 - 2024.3.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 35324008

Leírás

Az OdourClean egy környezetbarát, nem veszélyes termék, amelyet a szagok megszüntetésére terveztek mind a háztartásokban, mind a különböző intézményekben (pl. kórházi osztályok, LDN, idősek otthonai, termelő létesítmények stb.). A termék eltávolítja a szagokat a WC-kből, piszoárokból, zuhanykabinokból, padlókból, szőnyegekből, függönyökből, szemetesekből, autók és tömegközlekedési eszközök belsejéből stb. származó szagokat. A termék mosószer használata nélkül is használható szagos hulladékok (mosdókagylók, WC-k, zuhanyzók), mosógépek/mosógépek (1 dcl az öblítőprogramban), illetve padló vagy más szagos felületek felmosására (1 dcl termék 10 liter vízhez). Az így kezelt felületek ezután kellemes illatúak – a szag okozója teljesen eltávolításra kerül (a termékben található enzimek által lebontva). Az eredeti szagot nemcsak elfedik, hanem annak forrását is megszüntetik (lebontják). Használati előnyök:

Az OdourClean nem fedi el a szagot, hanem eltávolítja a szag forrását a megtisztított területet tisztán és illatosan hagyja nem károsítja a környezetet

A termék nem fehérít, és minden típusú felületre alkalmas. Összetevők: természetes mikroorganizmusok, enzimek és biológiailag lebomló felületaktív anyagok keveréke. Használati utasítás. Szembe kerülés esetén öblítse le vízzel, egészségügyi problémák esetén forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén öblítse ki a száját vízzel és egészségügyi problémák esetén forduljon orvoshoz. A terméket a prágai Állami Egészségügyi Intézet hagyta jóvá.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.